ThalesNano
Are you looking to contact for ThalesNano? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a ThalesNano ügyfélszolgálatát? A ThalesNano egy olyan vállalat, amely az áramlási kémiát a kémiai laboratóriumok napi gyakorlatába kívánja bevezetni. Kattintson a részletes információkért!

A ThalesNano által nyújtott szolgáltatások

A ThalesNano a világelső az asztali áramlású kémiai reaktorok területén. A vállalat a legszélesebb portfólióval rendelkezik az asztali folyamatos feldolgozó eszközökből a különböző piacokon. A díjnyertes H-Cube®-t és innováción alapuló technológiáit világszerte több száz laboratóriumban használják, és a hidrogénezés új iparági szabványává váltak.

ThalesNano webhely

A ThalesNano weboldala részletes információkat tartalmaz a cég termékeiről, szolgáltatásairól és innovációiról. A felhasználóbarát kialakítású weboldal átfogó tájékoztatást nyújt a látogatóknak a márkáról.

honlap link: https://thalesnano.com/

Hogyan érhetem el e-mailben a ThalesNano ügyfélszolgálatát?

E-mail címüket a ThalesNano hivatalos honlapján a „KAPCSOLATOSSÁG” részből érheti el, és közvetlenül is kapcsolatba léphet velük e-mailben.

ThalesNano közösségi média fiókok

A ThalesNano jól megalapozott szervezettel rendelkezik, és jó márkaimázsa van a közösségimédia-használat és -aktivitás tekintetében. A közösségi média fiókokat az alábbi linkeken érheti el:

Facebook: https://www.facebook.com/ThalesNano/

Instagram: https://www.instagram.com/thalesnano_inc

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/thalesnano-inc-/

Twitter: https://twitter.com/thales_nano

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuvTtR-VW0pwWAJeqHyfBQA

Hogyan érhetem el a ThalesNano ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://thalesnano.com/

E-mail: [email protected]

Telefonszám: +36 1 8808 500

Fax: +36 1 8808 501

Cím: 1031 Budapest, Zahony utca 7. Graphisoft Park D épület

A kapcsolatfelvételi adatokat a ThalesNano hivatalos honlapján a „KAPCSOLATBAN” gombra kattintva érheti el. A céggel közvetlenül is kapcsolatba léphet a weboldal alján található elérhetőségeken és űrlapon keresztül.

A ThalesNano visszaküldési szabályzata

A weboldalon található információk szerint a ThalesNano visszaküldési feltételeiről nincs konkrét információ. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a visszaküldéssel vagy cserével kapcsolatos részletes információkért.

A ThalesNano technológiai eredményei

A ThalesNano az áramlási kémiai reaktorok világvezetőjeként ismert. Különösen olyan díjnyertes rendszereiről ismert, mint a H-Cube®, H-Genie® és PhotoCubeTM. Ezeket a rendszereket olyan rangos díjakkal jutalmazták, mint a K+F Top 100 díj. A vállalat technológiai vívmányai alátámasztják azon elképzelését, hogy az áramlási kémiát napi gyakorlattá tegye a kémiai laboratóriumokban.

A ThalesNano globális jelenléte

Globális vállalatként a ThalesNano több mint 50 országban képviselteti magát közvetlen értékesítési csapatával és forgalmazóival. Ez a széles elosztóhálózat lehetővé teszi a vállalat számára, hogy termékeit és szolgáltatásait a világ számos laboratóriumába szállítsa. A ThalesNano globális jelenléte növeli a márka hírnevét és hitelességét a nemzetközi színtéren.

A ThalesNano folyamatos innovációja

A ThalesNano nagy jelentőséget tulajdonít a folyamatos innovációnak, valamint a kutatás-fejlesztési tevékenységnek. E tekintetben a vállalat több mint 50 szabadalommal rendelkezik. Ezek a szabadalmak megerősítik a ThalesNano pozícióját a vegyipar vezető és innovatív vállalataként. Ezen kívül a vállalat több mint 950 publikációval rendelkezik, ami azt mutatja, hogy a tudományos kutatás és innováció fontos része.

 

Share your opinion on ThalesNano customer service

Reviews on ThalesNano

  • Krisztian szeptember 11, 2023 at 5:51 du.

    Szakértő vegyészek támogatásának köszönhetően pontos és professzionális folyamatot tartottunk fenn. Köszönet a ThalesNano családnak!