BDO
Are you looking to contact for BDO? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a BDO Ügyfélszolgálatát? A BDO a világ vezető pénzügyi és tanácsadási vállalata. A BDO az ügyfélszolgálat minden lépésénél veled van.

A BDO által nyújtott szolgáltatások

A BDO szolgáltatások széles skáláját kínálja:

Számviteli szolgáltatások: Támogatást nyújt a cégek pénzügyi tranzakcióinak nyomon követésében, pénzügyi beszámolóik elkészítésében és a költségek ellenőrzésében.

Könyvvizsgálati szolgáltatások: Független könyvvizsgálati szolgáltatást nyújt a vállalatok pénzügyi kimutatásai pontosságának és megbízhatóságának ellenőrzésével.

Adótanácsadás: Adótervezéssel, adókedvezményekkel és adókockázat-kezeléssel kapcsolatos tanácsadási szolgáltatásokat nyújt.

Üzleti tanácsadás: Segíti a vállalatokat a stratégiai tervezésben, a piackutatásban és az üzletfejlesztésben.

BDO Weboldal

A BDO hivatalos weboldala egy olyan platform, amely az ügyfeleknek és a potenciális ügyfeleknek nyújt részletes információkat a cégről. A honlapon részletes információk érhetők el a BDO által kínált szolgáltatásokról, a cég jövőképéről és küldetéséről, ágazati jelentések és elemzések. A cég elérhetőségeit Magyarországon és más országokban is elérheti a „Kapcsolat” részben. A BDO magyarországi székhelyű honlapja a www.bdo.hu címen érhető el.

Hogyan léphetek kapcsolatba a BDO Ügyfélszolgálatával e-mailben?

Az e-mail ma az egyik legnépszerűbb kommunikációs mód, és a BDO ezen a csatornán keresztül is lehetőséget kínál az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre. Ha e-mailben szeretné felvenni a kapcsolatot a BDO ügyfélszolgálatával:

Először keresse fel a BDO hivatalos webhelyét.

Kattintson a „Kapcsolat” fülre, és keresse meg onnan az általános ügyfélszolgálati e-mail címet.

Az e-mail elkészítése során felgyorsíthatja a folyamatot, ha a tárgysorba beírja kérésének fő témáját. Kérését vagy problémáját részletesen fejtse ki üzenetében.

Az e-mail elküldése után a BDO ügyfélszolgálati képviselői általában rövidesen felkeresik Önt.

Hogyan érhetem el a BDO Ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://www.bdo.hu/hu-hu/bdo-magyarorszag

Telefon: +36 1 235 30 10

E-mail: [email protected]

Cím: Budapest, 1103, Kőér utca 2/a

A Magyarországon kívül a világ számos országában működő BDO kiemelten kezeli az ügyfelek elégedettségét. Az ügyfélszolgálat elérésének számos módja van:

Telefonon keresztül: Közvetlenül kapcsolatba léphet a képviselővel a BDO központjának ügyfélszolgálati számán.

Online platformon keresztül: A BDO hivatalos honlapjának „Kapcsolat” részében elérheti a legközelebbi fiók elérhetőségeit és az online súgó lehetőségeket.

Személyes látogatás: Személyes támogatást kaphat, ha felkeresi a központi fiókot vagy más budapesti fiókokat.

BDO közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/bdomagyarorszag

Youtube: https://www.youtube.com/user/BDOHungary

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bdo-hungary/

A közösségi média lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy interaktív módon lépjenek kapcsolatba ügyfeleikkel. A BDO aktív közösségi oldalakkal rendelkezik Magyarországon és más országokban. Íme a BDO fiókjai néhány közösségi média platformon:

Facebook: A BDO hivatalos Facebook oldalán érheti el az aktuális híreket, közleményeket és eseményeket.

LinkedIn: A BDO LinkedIn oldalán nyomon követheti a cég szakmai hálózatát és álláshirdetéseit.

Ezen fiókok meglátogatásával elérheti a BDO-val kapcsolatos naprakész információkat és közleményeket, valamint közvetlen üzenetben kapcsolatba léphet velük.

BDO visszaküldési szabályzat

A BDO nagy jelentőséget tulajdonít szolgáltatásai minőségének. Egyes esetekben azonban az ügyfelek elégedetlenek lehetnek a szolgáltatással, és visszatérítést kérhetnek. A BDO visszaküldési feltételei a következők:

A visszatérítést a szolgáltatás kézhezvételétől számított meghatározott időn belül (például 14 napon belül) lehet kérni.

A visszaküldés igénylésekor részletesen meg kell adnia, hogy miért nem elégedett.

Kérésének megvizsgálása után a BDO elindítja a visszaküldési folyamatot, ha azt megfelelőnek ítéli.

A visszaküldési irányelvek és folyamatok azonban a szolgáltatás típusától, a fogadás régiójától és egyéb tényezőktől függően változhatnak. Emiatt azt javasoljuk, hogy látogassa meg a BDO hivatalos weboldalát, vagy lépjen kapcsolatba közvetlenül az ügyfélszolgálattal, hogy a legfrissebb és legrészletesebb információkhoz jusson.

Share your opinion on BDO customer service

Reviews on BDO

  • Gábor szeptember 4, 2023 at 9:18 de.

    Gyorsan hozzáfértem a BDO márkához. Köszönöm.🙏