Organica Water
Are you looking to contact for Organica Water? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az Organica Water ügyfélszolgálatát? Organica Water: 22 éve világelső a fenntartható szennyvízkezelési megoldások biztosításában. Több mint 120 ingatlan 18 országban!

Az Organica Water által nyújtott szolgáltatások

Az Organica Water innovatív megoldásokat kínál a szennyvízkezelésre. 22 évvel ezelőtt kidolgoztak egy költség- és helytakarékos, botanikus kerthez hasonló megoldást a szennyvíztisztításra. Ma több mint 120 Organica növény található 18 országban, 4 kontinensen.

Az Organica Water technológiai szolgáltatóként szolgál azon ügyfelek számára, akik Organica létesítményeket szeretnének építeni. Emellett támogatást nyújtanak a meglévő létesítmények üzemeltetéséhez és a működési hatékonyság növeléséhez.

Organica Water weboldal

Az Organica Water hivatalos weboldala részletes információkat tartalmaz a cég által kínált szolgáltatásokról, projektekről és referenciákról. A weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és átfogó információkat kínál a látogatóknak a cégről.

A weboldalon található térképről elérheti azokat a helyeket, ahol az Organica Water aktív, referenciáikat és még sok mást.

Magasan hozzáértő szolgáltatást kaphat karrierlehetőségekkel és új munkahelyekkel kapcsolatban is.

Weboldal linkje: https://www.organicawater.com/

Hogyan érhetem el az Organica Water ügyfélszolgálatát e-mailben?

A cég ügyfélszolgálati osztályát az Organica Water hivatalos honlapján megadott e-mail címen érheti el. Ezt az e-mail címet használhatja kérdéseire, javaslataira vagy kéréseire.

Organica Water közösségi média fiókok

Az alábbiakban megtalálja a cég közösségi média címét. Bár itt nem mindig túl hatékony a kapcsolatfelvétel, az ügyfélszolgálati telefonszámon vagy e-mailben felveheti a kapcsolatot.

Youtube: https://www.youtube.com/user/TheOrganicawater

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/organica-water/

Hogyan érhetem el az Organica Water ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://www.organicawater.com/

Telefon: +36 1 455 8060

E-mail: [email protected]

Cím: Tűzoltó u. 59. Budapest, 1094 Magyarország

Az Organica Water nagyon érzékeny az ügyfélszolgálatra. Az elérhetőségeket a cég hivatalos honlapján találja. A céget a weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével is elérheti.

Organica Water Company története

Az Organica Water 22 évvel ezelőtt kezdte meg működését az ágazatban egy innovatív megoldás kifejlesztésével a szennyvízkezelés területén. Ma több mint 120 Organica létesítményt biztosít 18 országban, 4 kontinensen.

Organica Water márka ismertsége

Az Organica Water egy jól ismert és tekintélyes márka a szennyvíztisztító iparban. A Microsoft nagyon lenyűgözőnek találta az Organica energiafelhasználásának optimalizálására szolgáló eszközeit, és ezt egy esettanulmányban emelte ki. Ez a siker tovább növelte az Organica Water erős pozícióját és márka ismertségét az ágazatban.

Share your opinion on Organica Water customer service

Reviews on Organica Water

  • Gyula szeptember 10, 2023 at 1:55 du.

    Köszönjük az Organica Water cégnek!