Graphisoft
Are you looking to contact for Graphisoft ? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Graphisoft Ügyfélszolgálatát?  A Graphisoft forradalmasítja az építészeti szoftvereket. Korlátlan technológiai támogatás és útmutatás a Graphisoft ügyfélszolgálatával.

A Graphisoft egy vezető szoftverfejlesztő cég, amely az építészet, építési információs modellezés (BIM) területén nyújt innovatív megoldásokat. Az 1982-ben alapított vállalat mára nemzetközileg elismertté vált, és szoftverei széles körben használatosak az építészek és építőipari szakemberek körében.

A Graphisoft által nyújtott szolgáltatások

A Graphisoft szolgáltatások széles skáláját kínálja az építészeti tervezés és kivitelezés területén:

ARCHICAD: A cégnek van egy híres építészeti tervező szoftvere, az ARCHICAD. Ez a szoftver 3D modellezést, vizualizációt és dokumentációt kínál.

BIM (Building Information Modeling) szoftver: A Graphisoft olyan integrált BIM megoldást kínál, amely az épület teljes életciklusa során használható.

Képzés és tanácsadás: A cég képzési szolgáltatásai között tréningek, szemináriumok és workshopok találhatók a szoftverek leghatékonyabb használatához.

Technikai támogatás: Lehetőség van szakértői segítség kérésére a vállalattól a felhasználók által tapasztalt technikai problémákhoz.

Graphisoft webhely

A Graphisoft hivatalos webhelye számos forrást tartalmaz jelenlegi és potenciális ügyfelek számára. A weboldalon könnyen elérhetők a cég termékei, szolgáltatásai, oktatási anyagai, aktuális hírek, események és még sok más. Vannak támogatási oldalak és fórumok is, ahol a felhasználók kérdéseket tehetnek fel a szoftverrel kapcsolatban. A szoftver kipróbálására is lehetőség nyílik, ha letölti a demóverziókat a webhelyről.

Hogyan érhetem el e-mailben a Graphisoft Ügyfélszolgálatot?

A Graphisoft, mint egy szoftvercég, amelyet világszerte számos szakember preferál, nagyon érzékeny arra, hogy minőségi támogatási szolgáltatásokat nyújtson felhasználóinak. Ha bármilyen problémába ütközik, vagy általános tájékoztatást szeretne a Graphisoft termékeiről, e-mailben elérheti a cég ügyfélszolgálatát.

Általában van egy e-mail cím a felhasználók számára a vállalat hivatalos webhelyének „Kapcsolat” vagy „Támogatás” részében. Ezen az e-mail címen közvetlenül továbbíthatja kérdéseit vagy visszajelzéseit a cég szakértőinek. A válaszidők az e-mailek tartalmától és mennyiségétől függően változhatnak, de általában néhány munkanapon belül kaphat választ.

Graphisoft közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/archicad/

Twitter: https://twitter.com/Archicad

Youtube: https://www.youtube.com/user/Archicad

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/graphisoft/

Instagram: https://www.instagram.com/graphisoft/

A közösségi média ma az egyik legfontosabb platform, ahol sok vállalat kapcsolatba lép ügyfeleivel. A Graphisoft közösségimédia-fiókokkal is rendelkezik, hogy szorosabb kapcsolatot tarthasson a felhasználókkal. Ezeknek a fiókoknak köszönhetően nyomon követheti a céggel kapcsolatos aktuális híreket, eseményeket és új termékbevezetéseket. A közösségi médián keresztül is lehet kommunikálni a céggel.

Általánosságban elmondható, hogy a Graphisoft a következő közösségi média platformokon aktív:

Twitter: Ideális platform az aktuális hírekhez és bejelentésekhez.

Facebook: Kövessen eseményeket, híreket és felhasználói megjegyzéseket.

LinkedIn: A vállalattal és az iparággal kapcsolatos professzionális frissítésekhez.

Instagram: Ideális vizuális tartalomhoz és a színfalak mögötti információkhoz.

Könnyedén megtalálhatja ezeket a fiókokat, ha rákeres a „Graphisoft” kifejezésre a közösségi média platformokon.

Hogyan érhetem el a Graphisoft Ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://graphisoft.com/

Telefon: (1) 437 3000

E-mail: [email protected], [email protected]

Cím: Zahony utca 7.
Budapest
Magyarország, 1031

A Graphisoft, a magyar származású világhírű szoftvercég komolyan veszi felhasználói kérdéseit, problémáit. Az ügyfélszolgálat elérésének többféle módja van:

Telefon: Ez az egyik módszer, amellyel a leggyorsabb választ kaphat. Van egy forródrót, amely általában munkaidőben nyújt szolgáltatást.

E-mail: e-mailben is felveheti velünk a kapcsolatot általános kérdéseivel, visszajelzéseivel stb.

Online támogatás: Egyes szoftvercégek élő csevegésen keresztül is segítséget nyújtanak a webhelyükön vagy támogatási jegyrendszeren keresztül. A Graphisoft egy vagy több ilyen szolgáltatást is kínálhat.

Különösen, ha technikai problémái vannak, vagy részletesebb információra van szüksége, a cég hivatalos honlapján a „Kapcsolat” vagy „Támogatás” oldalon érheti el a szükséges információkat.

Graphisoft visszaküldési szabályzata

A Graphisoft szoftverbe fektetett ügyfelek számára nagyon fontos a visszaküldési politika. Ha Graphisoft terméket vásárolt, és nem elégedett, vagy műszaki problémát tapasztalt, igénybe veheti a cég visszaküldési politikáját. A visszaküldési szabályzat azonban a vásárolt terméktől, a vásárlás régiójától és egyéb tényezőktől függően változhat.

A visszaküldést általában meghatározott időn belül kell kérvényezni. Ezen túlmenően bizonyos feltételek megkövetelhetők, például, hogy a terméket nem használták, vagy a licencet nem aktiválták.

A visszaküldési feltételekről részletes tájékoztatást kaphat a Graphisoft hivatalos webhelyének „Értékesítési és visszaküldési szabályzata” részében. Ha ezt az információt nem találja a weboldalon, az ügyfélszolgálaton keresztül tájékozódhat a témáról.

Termékei és Szolgáltatásai

A Graphisoft fő terméke az Archicad, egy professzionális BIM szoftver, amely segíti az építészeket a tervezési és kivitelezési folyamatokban. Emellett a cég további szoftvereket is kínál, mint például a BIMx, amely lehetővé teszi a tervek 3D-ben történő megtekintését, és a BIMcloud, amely felhőalapú együttműködési megoldásokat nyújt.

Piaci Pozíció és Innovációk

A Graphisoft folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljen a modern építészeti kihívásoknak. Innovatív megoldásai révén a vállalat vezető szerepet tölt be a BIM szoftverek piacán. A cég erős nemzetközi jelenléttel bír, és számos díjat nyert el az építészeti szoftverek kategóriájában.

Fenntarthatóság és Környezettudatosság

A Graphisoft elkötelezett a fenntarthatóság és a környezettudatosság iránt. Szoftvereik segítik az építészeket olyan tervek készítésében, amelyek energiagazdaságosak és környezetbarátak. A cég maga is törekszik a fenntartható működésre, beleértve az energiahatékony irodai megoldásokat és a zöld technológiák alkalmazását.

Nemzetközi Elismertség és Partnerek

A Graphisoft világszerte elismert vállalat, amely számos nemzetközi partnerrel működik együtt. Szoftvereiket több mint 100 országban használják, és együttműködnek vezető egyetemekkel és kutatóintézetekkel, hogy továbbfejlesszék a BIM technológiákat és megoldásokat.

Share your opinion on Graphisoft customer service

Reviews on Graphisoft

  • Szilárd szeptember 11, 2023 at 9:48 de.

    Tapasztalataim szerint; Bármilyen méretű projektet tervezhet az Archicad professzionális beépített eszközeivel és felhasználóbarát felületével. 🤞💫