BorsodChem
Are you looking to contact for BorsodChem? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan léphetek kapcsolatba a BorsodChem Ügyfélszolgálatával? A BorsodChem iparágvezető kémiai megoldásokat kínál. A BorsodChem mindig veled van az ügyfélszolgálattal.

A BorsodChem által nyújtott szolgáltatások

A BorsodChem szolgáltatások széles skálájával járul hozzá az ipari világhoz:

Vegyi termelés: A vállalat számos különböző iparághoz szükséges alapvető vegyi anyagokat állít elő.

Kutatás és fejlesztés: A BorsodChem nagy jelentőséget tulajdonít a K+F tevékenységnek, mivel egy folyamatosan fejlődő szektorban helyezkedik el. Ezáltal folyamatos innovációkat kínál a jobb minőségű és hatékonyabb termékek előállításában.

Tanácsadás: Ügyfeleinek nemcsak termékértékesítést, hanem műszaki tanácsadási szolgáltatásokat is kínál. Ily módon teljes mértékben ki tudja elégíteni ügyfelei igényeit.

Logisztika: Logisztikai szolgáltatásokat is nyújt az általa előállított vegyszerek nemzetközi szabványoknak megfelelő biztonságos szállításához.

BorsodChem Weboldal

A BorsodChem hivatalos weboldala ideális platform a cég tevékenységével, termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos részletes információk eléréséhez. A weboldalon keresztül:
Elérheti a termékkatalógusokat, és megtekintheti a részletes termékinformációkat.

Műszaki információk: A weboldalon elérheti a termékek részleteit, például műszaki specifikációkat és biztonsági információkat.
Elérhetőség: A honlap kapcsolati rovata minden szükséges információt és kapcsolatfelvételi űrlapot tartalmaz a BorsodChem közvetlen kapcsolatfelvételéhez.

Hírek és közlemények: A weboldalon elérheti a céggel kapcsolatos legfrissebb híreket, közleményeket, eseményeket.

Hogyan léphetek kapcsolatba a BorsodChem Ügyfélszolgálatával?

Weboldal: https://borsodchem.com/

Telefon: +36-48 511 211

E-mail: [email protected]

Cím: 3700 Kazincbarcika,

Bolyai tér 1.

Magyarország egyik vezető vegyszergyártójaként a BorsodChem az ügyfélszolgálatot is nagyon aprólékosan közelíti meg. Többféleképpen is kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal:

Telefon: A BorsodChem hivatalos honlapján található telefonszámon közvetlenül kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálati képviselővel.

E-mail: Ha írásos kérése, információigénye van, a cég ügyfélszolgálati e-mail címén fordulhat.

Weboldal: Kéréseit és kérdéseit a hivatalos weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével küldheti el.

Hogyan érhetem el a BorsodChem Ügyfélszolgálatát e-mailben?

A BorsodChem e-mailben történő elérése sokak számára gyors és hatékony kommunikációs módszer. Azok számára, akik e-mailben szeretnék elérni az ügyfélszolgálatot, a cég hivatalos honlapján a „Kapcsolat” fül alatt található egy e-mail cím. A céget ezen az e-mail címen érheti el, amely általában az „[email protected]” vagy hasonló cím. Ezt a címet bármilyen kérésre, panaszra, javaslatra vagy információkérésre használhatja. E-mailjeit általában munkanapokon 24-48 órán belül visszaküldjük.

BorsodChem közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/borsodchem/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8DnOZFMF0uJO2gvaGDlsaw

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/borsodchem/

A digitalizálódó világban a BorsodChem is tisztában van a közösségi média erejével. Emiatt a cég aktívan részt vesz a különböző közösségi média platformokon. Íme néhány közösségi média platform, ahol a BorsodChem elérhető:

Facebook: A Facebook oldalt követheti a cég legfrissebb híreiért, bejelentéseiért és eseményeiért.

LinkedIn: A BorsodChem LinkedIn fiókja nagyon aktív, különösen az üzleti és szakmai kapcsolatok terén. Ezen a platformon követheti az új álláshirdetéseket, a vállalati híreket és az iparági fejleményeket.

Twitter: A BorsodChem Twitter-fiókját követheti tömör frissítésekért és közleményekért.
Ezeknek a közösségi oldalaknak köszönhetően szorosabb kapcsolatot alakíthat ki a BorsodChemmel, és azonnal értesülhet az aktuális fejleményekről.

BorsodChem visszaküldési szabályzata

A BorsodChem aktiválja a visszaküldési és csereszabályzatot arra az esetre, ha bármilyen probléma adódna a megvásárolt termékekkel. A visszaküldési feltételek a következők:

Visszaküldési határidő: A terméket az átvételtől számított meghatározott időn belül (általában 14 napon belül) küldheti vissza.

A termék állapota: A visszaküldendő terméknek az eredeti csomagolásában, nem használt és sérülésmentesnek kell lennie.

Visszaküldési eljárások: A visszaküldési folyamathoz mindenekelőtt fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A szükséges információkat és útmutatást az ügyfélszolgálatok biztosítják.

Visszatérítés: Miután a cég ellenőrizte a visszaküldött terméket, a befizetett összeget a megadott időn belül visszatérítjük.
A visszaküldés feltételei termékenként és helyzetenként eltérőek lehetnek, ezért ajánlatos a visszaküldés előtt tájékozódni a BorsodChem hivatalos weboldalának visszaküldési szabályzatáról.

Share your opinion on BorsodChem customer service

Reviews on BorsodChem

  • Anita szeptember 11, 2023 at 8:23 de.

    Csodálom a BorsodChem céget, amely fenntartható projekteket készít. Köszönjük az országunknak nyújtott nagyszerű szolgálatot! 💫💫