Richter Gedeon
Are you looking to contact for Richter Gedeon? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan léphetek kapcsolatba a Richter Gedeon Ügyfélszolgálattal? Richter Gedeon, a név, akiben megbízol az egészségügyben. Vevőszolgálatával a Richter Gedeon mindig Önnel áll, az egészségügy kiválóságait keresve.

A Richter Gedeon Nyrt. egy magyarországi gyógyszeripari vállalat, amelyet 1901-ben alapítottak. A vállalat a világ egyik vezető generikus gyógyszergyártója, amely kiváló minőségű termékeiről és innovációiról ismert. A Richter Gedeon széles termékpalettával rendelkezik, beleértve a nőgyógyászati, kardiológiai, központi idegrendszeri és onkológiai gyógyszereket is.

Történet

A Richter Gedeon Nyrt. története 1901-ben kezdődött, amikor Richter Gedeon gyógyszerész megnyitotta saját gyógyszertárát Budapesten. Az első években a vállalat főként alkaloidokat és egyéb növényi alapanyagokat dolgozott fel, később pedig a kutatás-fejlesztésre helyezte a hangsúlyt, amely a mai napig a cég egyik alapvető tevékenysége.

Termékek és Szolgáltatások

A Richter Gedeon termékpalettája széles körű, és magában foglalja a nőgyógyászati, kardiológiai, központi idegrendszeri és onkológiai gyógyszereket. Emellett a vállalat bioszimiláris gyógyszereket is fejleszt és gyárt, amelyek az eredeti biológiai gyógyszerek generikus változatai. A vállalat célja, hogy elérhetővé tegye a magas minőségű gyógyszereket a betegek számára világszerte.

Kutatás és Fejlesztés

A Richter Gedeon jelentős erőforrásokat fektet a kutatás-fejlesztésbe, hogy új, innovatív gyógyszereket hozzon létre. A vállalat kutatási tevékenysége kiterjed a nőgyógyászati és központi idegrendszeri betegségek kezelésére szolgáló új gyógyszerek fejlesztésére. A Richter Gedeon saját kutatóintézeteiben és nemzetközi együttműködéseken keresztül folytatja kutatási tevékenységét.

Nemzetközi Jelenlét

A Richter Gedeon nemzetközi jelenléte kiemelkedő, több mint 40 országban van jelen, és termékei több mint 100 országban elérhetők. A vállalat számos nemzetközi partnerrel működik együtt, hogy a legújabb gyógyszeripari fejlesztéseket és termékeket elérhetővé tegye a globális piacon.

Szolgáltatások: Richter Gideon

A Richter Gedeon a gyógyszerészeti szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az elsősorban vényköteles gyógyszereket gyártó cég vény nélkül kapható gyógyszerek, generikus gyógyszerek és biotechnológiai termékek széles portfóliójával is rendelkezik.

A kutatás-fejlesztési tevékenységekbe jelentős összegeket fektető Richter Gedeon arról ismert, hogy mennyire fontosnak tartja az innovációt és a minőséget. Emellett a vállalat a világpiac számos országában működik, és minőségi gyógyszereit a nemzetközi piacokon kínálja.

Richter Gedeon Weboldal

A Richter Gedeon hivatalos honlapja ideális forrás a cég tevékenységével, termékeivel, híreivel és tudományos kutatásaival kapcsolatos részletes információkhoz.

Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően könnyedén navigálhat az oldalon, és könnyen elérheti a szükséges információkat. A weboldal részletesen bemutatja a cég nemzetközi tevékenységét, partnerségeit és befektetői információit is.

A „Kapcsolatfelvétel” szakasz minden olyan információt tartalmaz, amely az ügyfélszolgálattal és más részlegekkel való kapcsolatfelvételhez szükséges. Ezenkívül számos különböző forrás, például gyakran ismételt kérdések, felhasználói kézikönyvek és termékinformációk érhetők el ezen a platformon keresztül.

Hogyan léphetek kapcsolatba e-mailben a Richter Gedeon Ügyfélszolgálattal?

A Richter Gedeon Magyarország egyik tekintélyes gyógyszergyártó cége, amely számos lehetőséget kínál az ügyfélszolgálat elérésére. Azok, akik e-mailben szeretnének kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, használhatják azt az e-mail címet, amelyet a cég a hivatalos honlapján közöl.

Ezeket az információkat általában a „Kapcsolatfelvétel” vagy a „Kapcsolatfelvétel” lapon találja. Az e-mailben benyújtott kérelmek válaszideje a sűrűségtől függően változhat, de általában 24-48 órán belül megérkezik a válasz.

Richter Gedeon közösségi oldalak

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/gedeon-richter-pharma-gmbh/?originalSubdomain=de

A Richter Gedeon aktívan részt vesz a közösségi média felületein, hogy követni tudja a naprakész információkat és híreket. A cég ezeket a csatornákat hatékonyan használja fel arra, hogy tájékoztatást nyújtson a termékbevezetésekről, a tudományos kutatásokról és az ágazati fejlesztésekről.

A Richter Gedeon legfrissebb közösségi oldalait a cég hivatalos honlapjának közösségi oldalain található ikonokon keresztül érheti el. Ezeken az ikonokon keresztül könnyedén hozzáférhet a cég fiókjaihoz olyan népszerű közösségi média platformokon, mint a Facebook, LinkedIn, Twitter és Instagram.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Richter Gedeon Ügyfélszolgálattal?

Weboldal: https://www.gedeonrichter.com/en

Telefon: +36 1 4314000

Email: [email protected]

Cím: Gyömrői út 19-21., Budapest 1103, Magyarország

A Richter Gedeon Magyarország egyik vezető gyógyszeripari vállalata. Az ügyfelek elégedettsége és a szolgáltatás minősége a vállalat prioritásai közé tartozik.

Az ügyfélszolgálatot telefonon, a magyarországi központi elérhetőségen érheti el. Ezen kívül a Richter Gedeon hivatalos honlapján található a „Kapcsolat” fül, és ebből a rovatból közvetlenül is kapcsolatba léphet a céggel a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a megadott e-mail címen.

Richter Gedeon Visszaküldési Szabályzat

Abban az esetben, ha a Richter Gedeon gyógyszereit és egyéb termékeit a vásárlás után vissza kívánja küldeni, bizonyos feltételek és eljárások érvényesek. Először is, a megvásárolt termék csomagolásának bontatlannak kell lennie. Felbontott vagy használt termékek visszaküldését nem fogadjuk el.

A visszaküldési folyamat időtartamát általában a vásárlástól számított 14 napban határozzák meg, de ez az időszak a kampányoktól vagy a különleges kedvezményektől függően változhat.

A visszaküldési folyamat elindításához kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, és meg kell adnia a visszaküldés okát. A visszaküldött termékek szállítási költsége általában a vásárlót terheli. Javasoljuk azonban, hogy a témával kapcsolatos részletes információkért közvetlenül forduljon a vállalat ügyfélszolgálatához.

Share your opinion on Richter Gedeon customer service

Reviews on Richter Gedeon

  • Malika szeptember 11, 2023 at 5:33 du.

    Ettől a cégtől kaptam fogamzásgátló szolgáltatást. Nagyon óvatosak voltak a folyamat elejétől a végéig.