Ganz Holding
Are you looking to contact for Ganz Holding? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Ganz Holding Ügyfélszolgálatát? A Ganz Holding iparágvezető innovációkat kínál. Korlátlan minőségi támogatás a Ganz Holding ügyfélszolgálatával.

A Ganz Holding által nyújtott szolgáltatások

A Ganz Holding széles portfólióval rendelkezik, amely számos ágazatban szolgál:

Gördülőállomány: A Ganz gördülőállomány gyártására specializálódott. Személy- és teherszállításra egyaránt gyárt speciális járműveket.

Energiaágazat: Megoldásokat kínál a szélenergia, a vízenergia és más megújuló energiaforrások területén.

Mérnöki megoldások: Speciális mérnöki megoldásokat és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt ipari projektekhez.

Nehézipari berendezések: Speciális gépeket, berendezéseket és alkatrészeket gyárt nehézipar számára.

Ganz Holding honlapja

A Ganz Holding hivatalos weboldala részletes információkat tartalmaz a cég összes szolgáltatásáról, aktuális hírekről és elérhetőségekről. A weboldalon keresztül:

Termék- és szolgáltatásinformáció: Részletes információkat kaphat a vállalat által kínált összes termékről és szolgáltatásról.

Aktuális hírek: A Ganz Holding rendezvényei, a megkezdett új projektek vagy az ágazat aktuális fejlesztései rendszeresen frissülnek a weboldalon.

Kapcsolati oldal: Hozzáférést biztosít olyan információkhoz, mint a kapcsolattartási adatok, cím, telefonszám, e-mail.

Karrier lehetőségek: Munkalehetőségek, nyitott pozíciók és jelentkezési információk a Ganz Holdingnál ebben a rovatban találhatók.

A weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és mobil kompatibilis. Így bármilyen platformról könnyen elérhető.

Hogyan érhetem el a Ganz Holding Ügyfélszolgálatát e-mailben?

A Ganz Holding e-mailben történő elérése az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy írásban kifejezze kérdéseit vagy aggályait. Az általános ügyfélszolgálati e-mail címet a Ganz Holding hivatalos honlapján a „Kapcsolat” fül alatt találja. Üzeneteit közvetlenül az illetékes osztálynak továbbíthatja az „[email protected]” címen. Az e-mailes megkeresésekre általában néhány munkanapon belül válaszolnak. Ha azonban gyorsabb választ szeretne kapni, fontos, hogy világosan és pontosan fogalmazza meg a témáját.

A Ganz Holding visszaküldési feltételei

A Ganz Holding visszaküldési szabályzata az Ön által vásárolt terméktől és szolgáltatástól függően változhat. Általában:

Visszaküldési időszak: A visszaküldés a termék vagy szolgáltatás megvásárlásától számított meghatározott időszakon belül (például 30 napon belül) történhet.

Feltételek: A visszaküldés elfogadásához a terméknek használatlannak, sértetlennek és az eredeti csomagolásban kell lennie.

Visszaküldési folyamatok: A folyamatot úgy kezdeményezheti, hogy visszaküldési kérelmét elküldi a Ganz Holding ügyfélszolgálatának.

A visszaküldés feltételeivel és folyamatával kapcsolatos részletesebb információkért tekintse meg a Ganz Holding hivatalos honlapján a „Visszaküldés és csere” részt, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Hogyan érhetem el a Ganz Holding ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://www.ganz-holding.hu/en/

Telefon: (+36) 1 299 8500

Email: [email protected]

Cím:

1087 Budapest, Kőbányai út 21.

A Ganz Holding az ipari szektorban mélyen gyökerező múltjáról és ügyfélközpontú megközelítéséről ismert. Az ügyfélszolgálat elérésére többféle csatorna áll rendelkezésre:

Telefon: Közvetlenül hívhatja a Ganz Holding ügyfélszolgálati vonalát, ahol választ kaphat kérdéseire, vagy benyújthatja kéréseit.

E-mail: Problémáit, javaslatait, kéréseit részletesen e-mailben továbbíthatja. A válasz általában munkanapokon belül megérkezik.

Lakcím: Közvetlen támogatást kaphat, ha ellátogat a Ganz Holding budapesti székhelyére. Javasoljuk, hogy a látogatásra előre időpontot foglaljon.

Share your opinion on Ganz Holding customer service

Reviews on Ganz Holding

  • Nolen szeptember 11, 2023 at 9:19 de.

    Megbízható név a szakmában a múlttól a jelenig! A jövőnk biztos kezekben van 🙌