TriGranit
Are you looking to contact for TriGranit? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a TriGranit ügyfélszolgálatát? Minden a TriGránitról: Ügyfélszolgálat, szolgáltatás részletei, webelérés és gyakran ismételt kérdések. Ismerje meg közelebbről a márkát!

A TriGranit által nyújtott szolgáltatások

A TriGránit széles körű szolgáltatást nyújt az ingatlanszektorban. Ide tartoznak a tanácsadási, menedzsment, értékesítési és bérbeadási szolgáltatások lakossági, irodai, kereskedelmi területeken, bevásárlóközpontokban és még sok más projektben. A cég tapasztalt csapata az elégedettségre fókuszálva olyan megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek.

TriGranit weboldal

A TriGránit hivatalos weboldalát a https://trigranit.com/ címen érheti el. Ezen a platformon számos témával kapcsolatos részletes információkhoz férhet hozzá, például részletes információkhoz a vállalatról, az aktuális projektekről, szolgáltatásokról és elérhetőségi adatokról.

Hogyan érhetem el e-mailben a TriGranit ügyfélszolgálatát?

A TriGránit e-mailben történő eléréséhez használja a hivatalos weboldal „Kapcsolat” részében található e-mail címet. Könnyedén felveheti a kapcsolatot a céggel ezen a csatornán kérdéseivel, kéréseivel vagy javaslataival.

TriGránit közösségi oldalak

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/trigranitpage/

A TriGránit a közösségi média felületein is aktív. A társaság a közösségi oldalakon osztja meg követőivel aktuális projektjeit, híreit és bejelentéseit. Ha követi a TriGránit olyan platformokon, mint a Facebook, Instagram, Twitter és LinkedIn, azonnal hozzáférhet a legfrissebb információkhoz.

Hogyan érhetem el a TriGranit ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://trigranit.com/

Telefon: +36 1 456 6200

E-mail: [email protected]

Cím: Magyarország – 1132 Budapest, Váci út 30.

A TriGránit megközelítése egyszerű! A telefonszámokat, címeket és egyéb elérhetőségeket a cég hivatalos honlapján a „Kapcsolat” részben találja. Az ügyfélszolgálattal munkaidőben közvetlenül is kapcsolatba léphet telefonon.

TriGranit visszaküldési szabályzat

A TriGránit visszaküldési szabályzata a vásárolt szolgáltatástól vagy terméktől függően változhat. Részletes információkért keresse fel a cég „Visszaküldési szabályzat” oldalát, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

A TriGránit története az alapítás évétől napjainkig

Ebben a rovatban a TriGránit alapításának idejét, célját, a cég történetének fontos mérföldköveit és eredményeit írhatja le.

A TriGránit kiemelt projektjei és referenciái

Részletezheti a TriGránit néhány folyamatban lévő vagy folyamatban lévő projektjét, és elmagyarázhatja ezeknek a projekteknek a jellemzőit, helyszíneit és kiemelkedő szempontjait.

A TriGránit Fenntarthatósági és Környezetfelelős Szemléletével

Részletezheti a TriGránit fenntarthatósági és környezettudatossági szemléletét, a kapott tanúsítványokat, vagy a megvalósított projekteket.

Share your opinion on TriGranit customer service

Reviews on TriGranit

  • Levente szeptember 11, 2023 at 6:06 du.

    Köszönjük a TriGranit márka professzionális ügyfélszolgálatát!