MobileNAV
Are you looking to contact for MobileNAV? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a MobileNAV ügyfélszolgálatát? Az üzlet ésszerűsítése mobil megoldásokkal az értékesítéshez, szolgáltatáshoz, logisztikához, gyártáshoz és projektekhez. Fedezze fel a sokrétű funkciókat.

A MobileNAV által nyújtott szolgáltatások

A MobileNAV szolgáltatások széles skáláját kínálja a különböző területeken működő vállalkozások támogatására. Mobilmegoldásuk lehetővé teszi a felhasználók számára a kritikus adatokhoz való hozzáférést és az alapvető feladatok elvégzését útközben, növelve a termelékenységet és a hatékonyságot. A MobileNAV által nyújtott főbb szolgáltatások közé tartozik:

Értékesítés: A MobileNAV lehetővé teszi az értékesítési képviselők számára az ügyfelek információinak elérését, a rendelések kezelését és az értékesítési teljesítmény nyomon követését, biztosítva a zökkenőmentes értékesítési folyamatokat és a hatékony ügyfélkapcsolat-kezelést.

Helyszíni szolgáltatás: A MobileNAV segítségével a helyszíni szerviztechnikusok hatékonyan kezelhetik a szolgáltatási kérelmeket, hozzáférhetnek a munka részleteihez, frissíthetik a munkamegrendeléseket, és kommunikálhatnak a háttérirodával, javítva a szolgáltatásnyújtást és az ügyfelek elégedettségét.

Raktárlogisztika: A MobileNAV eszközöket biztosít a készletkezeléshez, a komissiózáshoz és csomagoláshoz, a készletszámláláshoz és a szállítmányok nyomon követéséhez, a raktári műveletek egyszerűsítéséhez és a készletkezelés optimalizálásához.

Gyártás: A MobileNAV támogatja a gyártástervezést, a munkarendelés-kezelést és a valós idejű termeléskövetést, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy egyszerűsítsék gyártási folyamataikat és növeljék a termelékenységet.

Projektmenedzsment: A MobileNAV projektmenedzsment funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a projekt előrehaladásának nyomon követését, a feladatok és erőforrások kezelését, valamint a projekt költségeinek nyomon követését, megkönnyítve a projektek hatékony tervezését és végrehajtását.

MobileNAV weboldal

A MobileNAV-val kapcsolatos információk és források eléréséhez látogassa meg hivatalos webhelyüket a mobilenav.com címen.

A weboldal átfogó tájékoztatást nyújt a cégről, termékeiről és szolgáltatásairól. Fedezheti fel a MobileNAV különböző funkcióit, olvashat esettanulmányokat, és hozzáférhet a támogatási forrásokhoz. A weboldal felhasználóbarát kialakítású, könnyű navigációt és gyors hozzáférést biztosít a szükséges információkhoz.

Hogyan érhetem el e-mailben a MobileNAV ügyfélszolgálatát?

Ha inkább e-mailben szeretné felvenni a kapcsolatot a MobileNAV ügyfélszolgálatával, akkor a következő címen érheti el őket: [email protected]. Az e-mail kényelmes módszer az esetlegesen felmerülő kérdések vagy problémák megoldására. A MobileNAV ügyfélszolgálati csapata elkötelezett amellett, hogy időben és segítőkész válaszokat adjon, hogy kielégítő megoldást találjon aggodalmaira.

Hogyan érhetem el a MobileNAV ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://mobilenav.com/

Telefon: +36203300220

E-mail: [email protected]

Cím: Bartók Béla út 105-113, Budapest, H-1115, Magyarország

Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége a MobileNAV-val kapcsolatban, a cég különböző csatornákat biztosít, amelyeken keresztül elérheti ügyfélszolgálatát.

A MobileNAV egy átfogó mobilmegoldás, amely különböző üzleti tevékenységeket támogat, beleértve az értékesítést, a terepi szolgáltatást, a raktári logisztikát, a termelést és a projektmenedzsmentet.

Ügyfélszolgálatuk célja, hogy gyors és hatékony támogatást nyújtson a zökkenőmentes felhasználói élmény biztosítása érdekében.

MobileNAV közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/MultiSoftInno/

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/multisoft-innovative-solutions/

Twitter: https://twitter.com/multisoftinno

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkqxhrQrHj8s1yurkJndmAg

A MobileNAV folyamatosan jelen van a különböző közösségi média platformokon, így a felhasználók naprakészek maradhatnak a legfrissebb hírekről, frissítésekről és bejelentésekről.

Ha követi a MobileNAV-ot a közösségi médiában, kapcsolatba léphet a márkával, kérdéseket tehet fel, és értesülhet az új funkciókról vagy kiadásokról. A közösségi média platformok további lehetőséget biztosítanak a MobileNAV-val való kommunikációhoz és interakcióhoz.

MobileNAV visszaküldési szabályzat

A MobileNAV visszaküldési politikája a vásárolt termékektől vagy szolgáltatásoktól függően változhat. A visszaküldési folyamat és a vonatkozó irányelvek megértéséhez javasoljuk, hogy közvetlenül a MobileNAV-hoz forduljon. Felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatával a [email protected] e-mail címen, vagy további információért látogasson el a webhelyükre.

Összefoglalva, a MobileNAV egy átfogó mobil megoldást kínál a vállalkozások számára, amely különféle területeket támogat, mint például az értékesítés, a terepi szolgáltatás, a raktári logisztika, a termelés és a projektmenedzsment.

Több csatornát biztosítanak az ügyfélszolgálathoz, beleértve az e-mailt és a közösségi médiát. Honlapjuk meglátogatásával részletes információkhoz juthat termékeikről és szolgáltatásaikról, valamint támogatási forrásokról. A MobileNAV célja a zökkenőmentes felhasználói élmény biztosítása, valamint képzési és testreszabási lehetőségeket biztosít a vállalkozások speciális igényeinek kielégítésére.

Share your opinion on MobileNAV customer service

Reviews on MobileNAV

  • Gergő szeptember 8, 2023 at 10:31 de.

    Az életem könnyebbé vált a MobileNAV használata óta. Nagyon jót tett a vásárlói elégedettségnek, hogy a kérdések nem maradtak megválaszolatlanul. Kösz!