Opus Global
Are you looking to contact for Opus Global? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az Opus Global ügyfélszolgálatát? Az Opus Global egy magyar székhelyű cég, amely számos ágazatban tevékenykedik. Látogassa meg weboldalunkat átfogó információkért!

Az Opus Global által nyújtott szolgáltatások

Az Opus Global számos különböző ágazatban nyújt szolgáltatásokat. Ide tartozik a turizmus, az energetika, az élelmiszeripar, az ipari termelés és a vagyongkezelés. A cég célja, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson ezekben az ágazatokban, és a folyamatos innovációval az ágazatában vezető szerepet kíván vállalni.

Idegenforgalom

Az Opus Global Hunguest Hotels nevű szállodalán üzlettel rendelkezik, és ez a lánc Magyarországon kívüli régiókban is működik. Az Opus Global portfóliójába tartozik a Balatontourist, Magyarország legnagyobb kempinglánca is.

Elelmiszeripar

A cég kiváló minőségű élelmiszer-alapanyagokat állít elő. Modern létesítményekben és innovatív technológiákkal gyártanak.

Ipari Termeles

Az Opus Global építőipari vállalatai Magyarország kiemelkedő szereplői közé tartoznak. Emellett portfóliójukban Közép-Európa legnagyobb kályhagyártó létesítménye is megtalálható.

Vagyonkezelés és Likvid Befektetés

Az Opus Global a hagyományos ingatlankezelés mellett más, nagy potenciállal rendelkező befektetés-kezelési szolgáltatásokat is kínál. Ezek a szolgáltatások stabil jövedelmet biztosítanak a társaság részvényesei számára.

Energetika

Az Opus Global egyik stratégiai célja, hogy hosszú távon a magyar energiapiac egyik vezető szereplőjévé váljon. Ez hozzájárul a vállalat hosszú távú és stabil jövedelmezőségi céljához.

Opus Global weboldal

Az Opus Global hivatalos weboldala részletes információkat tartalmaz a cég által kínált összes szolgáltatásról, kampányról és bejelentésről. A honlapon az „Elnöki köszöntő”, a „Vezetőség” és a „Misszió / Vízió” rovatokat is megtekintheti, ahol többet megtudhat a cégről.

Honlap link: https://opusglobal.hu/

Kereskedési nézet link: https://www.tradingview.com/symbols/BET-OPUS/

Hogyan érhetem el az Opus Global ügyfélszolgálatát e-mailben?

Az Opus Global-lal az [email protected] e-mail címen e-mailben léphet kapcsolatba. Sajtóval kapcsolatos megkeresésekhez a [email protected], befektetői kapcsolattartáshoz a [email protected] e-mail címeket is lehet kérni.

Opus Global közösségi média fiókok

Rendszeresen látogathatja a hivatalos weboldalt, hogy nyomon kövesse a cég aktuális bejelentéseit és kampányait.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/opus-global-services/about/

Instagram: https://www.instagram.com/opusglobal/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Hogyan érhetem el az Opus Global ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://opusglobal.hu/en/home/

E-mail: [email protected]

Telefon: +36 1 433 0700

Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 59.

Az Opus Global kapcsolatfelvételéhez használja a cég hivatalos honlapján található elérhetőségi adatokat. Támogatást úgy is kérhet, ha közvetlenül a cég budapesti központjához fordul.

Az Opus Global vállalati felépítése

Az Opus Global számos különböző ágazatban működő, konszolidált társaságokból áll. A társaság 2022-ben 535,3 milliárd forintos forgalmat és 74,3 milliárd forint EBITDA-t ért el.

Az Opus Global márkaértéke

Az Opus Global Magyarország egyik vezető ipari termelő és szolgáltató vállalata. A cég víziója, hogy minőségi szolgáltatások nyújtásával vezető szerepet töltsön be ágazatában.

Share your opinion on Opus Global customer service

Reviews on Opus Global

  • Vivien december 12, 2023 at 10:08 de.

    Az Opus Globalt azért ajánlom, mert magas színvonalú szolgáltatásokra szakosodott különböző ágazatokban, és folyamatos innovációra törekszik az ügyfelek elégedettségére összpontosítva; széles portfóliójuk vezető pozícióra törekszik a különböző iparágakban. 🌟