Exadel
Are you looking to contact for Exadel? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az Exadel ügyfélszolgálatát?
Fedezze fel részletesen az Exadel által kínált szolgáltatásokat, az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételi módokat és egyéb fontos információkat.

Az Exadel által nyújtott szolgáltatások

Az Exadel számos szolgáltatást kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy digitális vezető szerepet töltsön be az üzleti világban:

Stratégiai és technológiai tanácsadás: alakítsa ki stratégiáját, és magabiztosan hajtsa végre azt. Az Exadel stratégiai tanácsadói szolgáltatásokat kínál üzleti céljai elérésében.

AI és adatkezelés: Hozz folyamatosan adatvezérelt döntéseket. Az Exadel segít optimalizálni üzleti folyamatait azáltal, hogy végigvezeti Önt a mesterséges intelligencia és az adatkezelés során.

Digitális élmény: Vegyen részt jobban a közönséggel. Az Exadel digitális megoldásokat kínál a felhasználói élmény fokozására.

Digitális termékek és platformok: Alakítsa át vállalkozása lényegét. Az Exadel az üzleti folyamatok és műveletek digitalizálásához szükséges termék- és platformmegoldásokat kínálja.

Felügyelt szolgáltatások: Dolgozzon hatékonyabban és növelje bevételét. Az Exadel menedzselt szolgáltatásai az üzleti folyamatok optimalizálásával segítenek a költségek csökkentésében és a hatékonyság növelésében.

Hogyan érhetem el az Exadel ügyfélszolgálatát e-mailben?

A weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével e-mailben léphet kapcsolatba az Exadel-lel. Az űrlap kitöltésével kérését közvetlenül a cég illetékes osztályához küldheti el.

Bár közvetlenül e-mailben nem lehet kapcsolatba lépni az Exadel ügyfélszolgálatával, az űrlap kitöltésével lehetősége van továbblépni.

Exadel közösségi média fiókok

Az Exadel közösségimédia-fiókjait a weboldal alján található közösségi média ikonokon keresztül érheti el.

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/exadel/

Instagram: https://www.instagram.com/exadel_global/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Exadel visszaküldési feltételek

Az Exadel visszaküldési feltételeiről és egyéb szolgáltatásairól részletes információkat a weboldalon vagy az ügyfélszolgálaton találhat.

Exadel webhely

Az Exadel hivatalos weboldala az exadel.com oldalon érhető el. Ezen az oldalon elérheti a cég által kínált összes szolgáltatást, aktuális híreket, kampányokat és elérhetőségeket.

Kapcsolatfelvételi link: https://exadel.com/contact-us/

weboldal link: https://exadel.com/

Hogyan érhetem el az Exadel ügyfélszolgálatát?

Weboldal: exadel.com

Telefon: +36 1 803 7600

E-mail: [email protected]

Cím: Roosevelt épület, Széchenyi István tér 7-8, Budapest 1051

Az Exadel kapcsolatfelvételéhez látogassa meg a kapcsolatfelvételi oldalt a webhelyen. Itt található a cég általános elérhetőségei mellett egy kapcsolatfelvételi űrlap, amellyel segítséget vagy információt kérhet egy adott kérdésben.

Share your opinion on Exadel customer service

Reviews on Exadel

  • Sebastian szeptember 11, 2023 at 9:15 de.

    A fejlett technológia szakértőiből álló csapat! Gratulálunk! 🌐