Duna Aszfalt
Are you looking to contact for Duna Aszfalt? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Duna Aszfalt Ügyfélszolgálatot? Fedezze fel Magyarország vezető aszfalt- és útépítő cége, a Duna Aszfalt szolgáltatásait, kommunikációs módszereit és még sok mást. Ismerje meg a Duna Aszfaltot, a minőség és a szakmaiság címét!

Szolgáltatások: Duna Aszfalt

Több éves tapasztalattal rendelkező Duna Aszfalt széleskörű szolgáltatással rendelkezik. Legyen szó aszfaltozásról, hídépítésről vagy összetett útépítésről, a cég készen áll arra, hogy professzionálisan megfeleljen az Ön infrastrukturális igényeinek. A különösen fenntarthatóságáról és környezetbarát megoldásairól ismert cég innovatív megközelítéseivel továbbra is változást hoz a szektorban.

Duna Aszfalt Weboldal

Szolgáltatásokért, projektekért, referenciákért és egyebekért látogassa meg a Duna Aszfalt hivatalos weboldalát. A felhasználóbarát felülettel és részletes tartalommal átfogó tájékoztatást nyújtva az ügyfeleknek, ez a platform minden kérdésére választ tud adni.

Hogyan érhetem el a Duna Aszfalt Ügyfélszolgálatot?

Weboldal: www.dunaaszfalt.hu

Telefon: (1) 781 5242

E-mail: [email protected]

Cím: 1126 Budapest, Nagy Jenő utca 12.

A Duna Aszfalt, Magyarország egyik legrangosabb út- és hídépítő cége szakértelméről ismert. Érdekelne, hogyan érheti el ennek a minőségi szolgáltatástudásáról ismert cég ügyfélszolgálatát? Íme a válaszok számodra!

Hogyan érhetem el e-mailben a Duna Aszfalt Ügyfélszolgálatot?

Ha szívesebben kommunikál e-mailben, minden kérdésére választ kaphat a [email protected] e-mail címen. A cég szakértő ügyfélképviselői a lehető leghamarabb visszatérnek Önhöz.

Duna Aszfalt Social Media Accounts

Facebook: https://www.facebook.com/dunaaszfalt/

Youtube: https://www.youtube.com/user/dunaaszfalt

A digitális világban is aktív Duna Aszfalt követheti a közösségi oldalakon, és elsőként értesülhet legújabb projektjeiről, kampányairól. A cég különösen a Facebookon, az Instagramon és a LinkedIn-en aktív.

Duna Aszfalt visszaküldési szabályzat

A Duna Aszfalt célja, hogy munkáját maradéktalanul és hibátlanul végezze el. Bármilyen okból felmerülő problémák esetén azonban meglátogathatja a hivatalos webhely „Visszaküldési és kondíciós feltételei” részét, ahol megtekintheti a cég visszaküldési és kompenzációs feltételeit.

Duna Aszfalt fenntarthatósági és környezetvédelmi politikája

A Duna Aszfalt nemcsak minőségével, hanem fenntarthatóságával és környezetbarát szemléletével is kiemelkedik az aszfaltozó és útépítő iparban. A vállalat ezen a területen vállalt kötelezettségei jól láthatóak üzleti tevékenységében és projektjeiben.

A Duna Aszfalt környezetbarát technológiáinak köszönhetően számos Magyarországon épült út és híd kevesebb szén-dioxid-kibocsátással valósult meg. A cég által felhasznált anyagokat a természeti erőforrások megőrzésével és az energiafelhasználás minimalizálásával állítják elő. Ezenkívül az aszfalt nagy részét újrahasznosítják a vállalat újrahasznosítási politikájának köszönhetően. Ez egyrészt segít megóvni a természeti erőforrásokat, másrészt energiát takarít meg.

Ezen túlmenően a Duna Aszfalt ezt a tudatosságot a vállalattól kezdve a környezettudatosságról és a fenntarthatóságról szóló rendszeres tréningekkel kívánja bővíteni dolgozói számára. Ezekkel a képzésekkel az a cél, hogy minden dolgozó tudatos és felelősségteljes legyen a környezetbarát gyakorlatokért.

Duna Aszfalt nagyprojektjei Magyarországon

A Duna Aszfalt Magyarország-szerte megvalósított sikeres projektjeivel szerzett magának hírnevet. A cég jelentős út- és hídprojekteket írt alá országszerte, különösen Budapesten.

Főleg a fővárosban, Budapesten végrehajtott projektek járultak hozzá nagyban a város infrastruktúrájának korszerűsítéséhez. Emellett az ország vidéki területein végzett munkáival fontos szerepet játszott e régiók közlekedési hálózatának erősítésében.

A Duna Aszfalt által megvalósított sikeres projektek bizonyítják a cég minőségét, professzionalizmusát és vezető szerepét az ágazatban. Különösen az innovatív megoldások, az időben történő szállítás és a fenntartható megközelítések azok az okok, amelyek miatt a céget részesítik előnyben Magyarországon.

Share your opinion on Duna Aszfalt customer service

Reviews on Duna Aszfalt

  • Eszter szeptember 11, 2023 at 8:58 de.

    2022-ben jártam a Kalocsa-Paksi Új Duna-hídnál. Remek projekt, gratulálok! 🤩👍