Duna Aszfalt
Are you looking to contact for Duna Aszfalt? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Duna Aszfalt Ügyfélszolgálatot? Fedezze fel Magyarország vezető aszfalt- és útépítő cége, a Duna Aszfalt szolgáltatásait, kommunikációs módszereit és még sok mást. Ismerje meg a Duna Aszfaltot, a minőség és a szakmaiság címét!

Duna Aszfalt – Márkaleírás

Általános Információk

A Duna Aszfalt az egyik vezető útépítő vállalat Magyarországon, amely kiváló minőségű aszfaltgyártással és útépítési szolgáltatásokkal foglalkozik. Az évek során a cég jelentős tapasztalatra tett szert a közúti infrastruktúra fejlesztésében, és számos sikeres projektet tudhat maga mögött. A cég filozófiája a minőség, a megbízhatóság és az innováció köré épül, amely biztosítja, hogy minden projekt időben és a legmagasabb színvonalon valósuljon meg.

 • Kiváló minőségű aszfaltgyártás
 • Megbízható útépítési szolgáltatások
 • Innovatív megoldások a közúti infrastruktúra fejlesztésében
 • Számos sikeres projekt
 • Elkötelezettség a minőség és megbízhatóság iránt

Kapcsolat: Duna Aszfalt Kft., Budapest, Magyarország, [email protected], +36 1 123 4567

Történet és Működés

A Duna Aszfalt 1995-ben alakult, és azóta folyamatosan bővítette tevékenységi körét és kapacitását. A cég alapítói azzal a céllal hozták létre a vállalatot, hogy korszerű és fenntartható útépítési megoldásokat kínáljanak Magyarországon. Az elmúlt évtizedekben a Duna Aszfalt számos nagy volumenű projektet hajtott végre, beleértve autópályák, főutak és városi utak építését és felújítását.

Szolgáltatások: Duna Aszfalt

A Duna Aszfalt több éves tapasztalattal és széleskörű szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek magukban foglalják az aszfaltgyártást, útépítést, útkarbantartást és felújítást, valamint hídépítést és összetett útépítési projekteket is. A cég modern gépparkkal és technológiai háttérrel dolgozik, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést. Az ügyfelek elégedettsége érdekében a vállalat minden projekt során a legmagasabb minőségi előírásokat követi. A Duna Aszfalt különösen fenntarthatóságáról és környezetbarát megoldásairól ismert, és innovatív megközelítéseivel folyamatosan változást hoz a szektorban.

Duna Aszfalt Weboldal

Szolgáltatásokért, projektekért, referenciákért és egyebekért látogassa meg a Duna Aszfalt hivatalos weboldalát. A felhasználóbarát felülettel és részletes tartalommal átfogó tájékoztatást nyújtva az ügyfeleknek, ez a platform minden kérdésére választ tud adni.

Hogyan érhetem el a Duna Aszfalt Ügyfélszolgálatot?

Weboldal: www.dunaaszfalt.hu

Telefon: (1) 781 5242

E-mail: [email protected]

Cím: 1126 Budapest, Nagy Jenő utca 12.

A Duna Aszfalt, Magyarország egyik legrangosabb út- és hídépítő cége szakértelméről ismert. Érdekelne, hogyan érheti el ennek a minőségi szolgáltatástudásáról ismert cég ügyfélszolgálatát? Íme a válaszok számodra!

Hogyan érhetem el e-mailben a Duna Aszfalt Ügyfélszolgálatot?

Ha szívesebben kommunikál e-mailben, minden kérdésére választ kaphat a [email protected] e-mail címen. A cég szakértő ügyfélképviselői a lehető leghamarabb visszatérnek Önhöz.

Duna Aszfalt Social Media Accounts

Facebook: https://www.facebook.com/dunaaszfalt/

Youtube: https://www.youtube.com/user/dunaaszfalt

A digitális világban is aktív Duna Aszfalt követheti a közösségi oldalakon, és elsőként értesülhet legújabb projektjeiről, kampányairól. A cég különösen a Facebookon, az Instagramon és a LinkedIn-en aktív.

Duna Aszfalt visszaküldési szabályzat

A Duna Aszfalt célja, hogy munkáját maradéktalanul és hibátlanul végezze el. Bármilyen okból felmerülő problémák esetén azonban meglátogathatja a hivatalos webhely „Visszaküldési és kondíciós feltételei” részét, ahol megtekintheti a cég visszaküldési és kompenzációs feltételeit.

Duna Aszfalt Fenntarthatósági és Környezetvédelmi Politikája

A Duna Aszfalt nemcsak minőségével, hanem fenntarthatóságával és környezetbarát szemléletével is kiemelkedik az aszfaltozó és útépítő iparban. A vállalat ezen a területen vállalt kötelezettségei jól láthatóak üzleti tevékenységében és projektjeiben. Környezetbarát technológiáinak köszönhetően számos Magyarországon épült út és híd kevesebb szén-dioxid-kibocsátással valósult meg. A cég által felhasznált anyagokat a természeti erőforrások megőrzésével és az energiafelhasználás minimalizálásával állítják elő. Ezenkívül az aszfalt nagy részét újrahasznosítják, ami egyrészt segít megóvni a természeti erőforrásokat, másrészt energiát takarít meg.

A Duna Aszfalt elkötelezett a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem iránt. A cég folyamatosan fejleszti technológiáit és munkafolyamatait annak érdekében, hogy minimalizálja környezeti hatását. Zöld beruházásai és újrahasznosítási programjai révén jelentős mértékben csökkenti az építési tevékenységekből származó környezeti terhelést. Ezen túlmenően a vállalat rendszeres környezettudatosságról és fenntarthatóságról szóló tréningeket biztosít dolgozói számára, hogy minden munkatárs tudatos és felelősségteljes legyen a környezetbarát gyakorlatokban.

Összességében a Duna Aszfalt fenntarthatósági és környezetvédelmi politikája kiemelt fontosságú a cég működésében, és példamutató szerepet tölt be az iparágban.

Jövőbeli Tervek

A Duna Aszfalt célja, hogy továbbra is a magyarországi útépítő ipar élvonalában maradjon. A cég folyamatosan bővíti szolgáltatásait és fejleszti technológiai hátterét, hogy megfeleljen a jövő kihívásainak. A vállalat stratégiai céljai közé tartozik a regionális terjeszkedés és a nemzetközi piacokra való belépés is.

Kapcsolat

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:

 • Cég neve: Duna Aszfalt Kft.
 • Cím: Budapest, Magyarország
 • E-mail: [email protected]
 • Telefon: +36 1 123 4567

Duna Aszfalt nagyprojektjei Magyarországon

A Duna Aszfalt számos kiemelkedő projektet valósított meg Magyarország-szerte, amelyek közül kiemelkednek az M4-es autópálya, az M0-ás körgyűrű és a Budapest–Székesfehérvár közötti gyorsforgalmi út. Ezek a projektek nemcsak a közlekedésbiztonság javítását szolgálták, hanem hozzájárultak a régió gazdasági fejlődéséhez is. A cég jelentős út- és hídprojekteket írt alá országszerte, különösen Budapesten, ahol a végrehajtott projektek nagyban hozzájárultak a város infrastruktúrájának korszerűsítéséhez. Emellett az ország vidéki területein végzett munkáival fontos szerepet játszott a régiók közlekedési hálózatának erősítésében. A Duna Aszfalt által megvalósított sikeres projektek bizonyítják a cég minőségét, professzionalizmusát és vezető szerepét az ágazatban. Az innovatív megoldások, az időben történő szállítás és a fenntartható megközelítések azok az okok, amelyek miatt a céget részesítik előnyben Magyarországon.

Share your opinion on Duna Aszfalt customer service

Reviews on Duna Aszfalt

 • Eszter szeptember 11, 2023 at 8:58 de.

  2022-ben jártam a Kalocsa-Paksi Új Duna-hídnál. Remek projekt, gratulálok! 🤩👍