Puli Space Technologies
Are you looking to contact for Puli Space Technologies ? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Puli Space Technologies ügyfélszolgálatát? A Puli Space Technologies egy magyarországi székhelyű űrtechnológiai cég. A céget 2010-ben alapították azzal a céllal, hogy a magán holdipar gyorsan növekvő részévé váljon.

A Puli Space Technologies által nyújtott szolgáltatások

A Puli Space Technologies egy bolygókutatási platformot fejleszt, amelyet kifejezetten a Hold nehéz felszínének felfedezésére terveztek. A cég egy neutronspektrométer-műszert is fejleszt a Hold vízforrásainak feltárására. A Holdon első rakományai között szerepel a magyar időkapszula Spacetime rekord is.

A Puli Space Technologies egy alacsony költségű, könnyű, páratlan mobilitású bolygókutató platformot, valamint egy neutronspektrométert fejleszt a Hold vízkészleteinek feltárására. A cég célja olyan technológiák előállítása, amelyek túlélik a Hold zord környezetét.

A Puli Space Technologies weboldala

További információkért és frissítésekért látogassa meg a Puli Space Technologies hivatalos webhelyét.

weboldal link: https://pulispace.com/

Hogyan érhetem el a Puli Space Technologies ügyfélszolgálatát e-mailben?

Az officepulispace.com webhelyen felveheti a kapcsolatot a Puli Space Technologies ügyfélszolgálatával e-mailben. Az álláspályázatokhoz önéletrajzát és önéletrajzát a hrpulispace.com címre küldheti el.

A Puli Space Technologies közösségi média fiókjai

Az alábbi linkek segítségével böngészhet a Puli Space Technologies közösségimédia-fiókjai között:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/puli-space/

Facebook: https://www.facebook.com/pulispace

Instagram: https://www.instagram.com/pulispace

Twitter: https://twitter.com/pulispace

YouTube: https://www.youtube.com/user/pulispace

Hogyan érhetem el a Puli Space Technologies ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://pulispace.com/

Telefon: +36 70 772 1727

E-mail: officepulispace.com

Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 5. bld.27

Ha kapcsolatba szeretne lépni a Puli Space Technologies-szal, lépjen kapcsolatba a cég budapesti irodájával. Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 5. bld.27. Ha telefonon szeretne érdeklődni, hívja a +36 70 772 1727-es telefonszámot.

A Puli Space Technologies visszaküldési szabályzata

A weboldalon található információk szerint a Puli Space Technologies visszaküldési politikájáról nincs konkrét információ. Javasoljuk, hogy a témával kapcsolatos részletesebb információkért forduljon közvetlenül a vállalathoz.

A Puli Space Technologies jövőképe és küldetése

A Puli Space Technologies célja, hogy vezető szerepet játsszon a Hold nehéz felszínének feltárásában és az űr határainak kitágításában. A cég küldetése, hogy bolygókutató platformot és rakományokat küldjön a Holdra, valamint technológiai eszközöket fejlesszen ki a Hold vízkészleteinek feltárására.

Ennek a víziónak és küldetésnek megfelelően a cég folyamatosan innovál és új megoldásokat gyárt az űrtechnológiák területén.

A Puli Space Technologies által bevont projektek és partnerségek

A Puli Space Technologies hivatalos versenyzője lett a Google Lunar XPRIZE (GLXP) versenynek. Ez a rangos verseny nemzetközi elismertséghez juttatta a céget.

Emellett a Puli Space Technologies aktív szerepet játszik az űrkutatási projektekben, partnerségben más vezető vállalatokkal és szervezetekkel az űriparban.

A Puli Space Technologies jövője: mire számíthatunk?

A Hold-kutatási projekteken túl a Puli Space Technologies továbbra is új technológiákat és megoldásokat fejleszt az űrmélységek felfedezésére.

A cég jövőbeli tervei között szerepel más bolygókra és aszteroidákra irányuló felderítő küldetések végrehajtása, űrbányászattal és űrturizmussal kapcsolatos projektek kidolgozása.

Share your opinion on Puli Space Technologies customer service

Reviews on Puli Space Technologies

  • Tamás december 12, 2023 at 10:04 de.

    A Puli Space Technologies az űrkutatás egyik vezető vállalatává válik egy megfizethető, könnyű és páratlan mobil bolygókutatási platform és neutronspektrométer kifejlesztésével a Hold vízkészleteinek feltárására. 🚀