Waberer's
Are you looking to contact for Waberer's? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Waberer’s ügyfélszolgálatát? A Waberer’s Európa egyik vezető szállítási és logisztikai vállalataként ismert. Kattints az elérhetőségre a részletes információkért!

A Waberer’s által nyújtott szolgáltatások

A Waberer’s nagy és modern teherautó-flottával rendelkezik, és szállítási szolgáltatásokat nyújt Európa-szerte. A vállalat kiemelten fontosnak tartja a fenntarthatóságot és a környezetbarát közlekedést.

A Waberer’s Európa-szerte átfogó szállítási és logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vezető vállalat. A nagy és modern teherautó-flottájával kitűnve a Waberer’s nemcsak a szállításról, hanem olyan szolgáltatásokról is ismert, mint a raktározás, az elosztás és az ellátási lánc menedzsment.

Szállítási szolgáltatások: A Waberer’s széles szervizhálózatának köszönhetően Európa számos pontjára nyújt szállítási szolgáltatásokat. Számos ágazatot szolgál ki szárazföldi és intermodális szállítással egyaránt.

Tárolás és elosztás: A nagy kapacitású tárolóterületekkel rendelkező Waberer’s átfogó tárolási és elosztási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Így az ügyfelek hatékonyabban tudják ellátni ellátási láncukat.

Supply Chain Management: A Waberer’s az ellátási lánc kezelésére is specializálódott. Azáltal, hogy személyre szabott megoldásokat kínál az ügyfeleknek, optimalizálja az ellátási folyamatokat és csökkenti a költségeket.

Fenntartható közlekedés: A Waberer’s nagy jelentőséget tulajdonít a környezetbarát közlekedésnek. Ebben az összefüggésben vezető szerepet tölt be az ágazatban szénlábnyom-csökkentésével és zöld logisztikai gyakorlatával.

Ezek a szolgáltatások tükrözik a Waberer vezető szerepét az iparágban és ügyfélközpontú megközelítését. A cég folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és lépéseket tesz az ügyfelek elvárásainak való megfelelés érdekében.

Waberer honlapja

A Waberer hivatalos weboldala részletes információkat tartalmaz a cég szolgáltatásairól, flottájáról és innovációiról. A felhasználóbarát kialakítású weboldal átfogó tájékoztatást nyújt a látogatóknak a márkáról.

Weboldal címe: https://www.waberers.com/

Hogyan érhetem el a Waberer’s ügyfélszolgálatát e-mailben?

A Waberer’s ügyfélszolgálatát és más részlegeit e-mailben érheti el. Általános információkkal és kérdésekkel kapcsolatban az [email protected], humánpolitikai kérdésekben a [email protected], beszerzési kérdésekben a [email protected] e-mail címen lehet érdeklődni.

Waberer közösségi média fiókjai

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/waberers/

Facebook: https://www.facebook.com/waberersofficial/

A Waberer’s a közösségi médiában is aktív. A Waberer’s LinkedIn és a Waberer’s Facebook oldalait követve tájékozódhat a cég aktuális híreiről, bejelentéseiről és eseményeiről.

Hogyan érhetem el a Waberer’s ügyfélszolgálatát?

Weboldal: www.waberers.com

Telefon: +36 (1) 421-6666

E-mail: [email protected]

Cím: H-1239 Budapest, Nagykőrösi út 351.

A Waberer’s ügyfélszolgálata készséggel áll minden kérdésére és kérésére. Az ügyfélszolgálatot a +36 (1) 421-6419 vagy a +36 (1) 421-6364 telefonszámon érheti el. Felkeresheti a Waberer hivatalos webhelyét is általános információkért és egyéb témákért.

A Waberer’s visszaküldési szabályzata

A Waberer’s visszaküldési szabályzatával kapcsolatos részletes információkért javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Tekintettel a kiterjedt és bonyolult folyamatokra, a visszaküldési feltételek vevőnként változhatnak.

Share your opinion on Waberer's customer service

Reviews on Waberer's

  • Lorencz szeptember 11, 2023 at 6:00 du.

    A minőség egyetlen címe=Waberer’s 10/10!