Orion Electronics
Are you looking to contact for Orion Electronics? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Orion Electronics ügyfélszolgálati kommunikációs csatornái. Az Orion electronics elektronikai gyártási szolgáltatásokkal, marketinggel és forgalmazással, harmadik féltől származó logisztikával és egyebekkel foglalkozik. Kattintson ide további információkért!

Az Orion Electronics által nyújtott szolgáltatások

Az Orion Electronics számos szolgáltatást nyújt az elektronikai gyártási szolgáltatásoktól a marketingig és a forgalmazásig. A cég által kínált főbb szolgáltatások közül néhány:

  • Elektronikai gyártási szolgáltatások
  • Marketing és forgalmazás
  • Harmadik fél logisztika
  • PCB összeállítás
  • Szerver/PC/NUC integráció és konfigurálás
  • RMA, garancia, javítás, frissítés és előzetes csereszolgáltatások

Orion Electronics webhely

Az Orion Electronics hivatalos honlapján részletes információkat talál a cég által kínált szolgáltatásokról, tanúsítványairól, elérhetőségeiről és még sok másról.

Orion Electronics Ügyfélszolgálat e-mailes kommunikáció

Azok számára, akik e-mailben szeretnének kapcsolatba lépni az Orion Electronics ügyfélszolgálatával, az [email protected] vagy az [email protected] címeken vehetik igénybe.

Orion Electronics közösségi média fiókok

Az Orion Electronics közösségi média fiókjai jelenleg nem érhetők el a weboldalon keresztül. A céggel kapcsolatos friss információkért és bejelentésekért azonban követheti a hivatalos webhelyet. Az alábbiakban az Ön számára összeállított és kommunikációra alkalmas közösségi média linkjeink találhatók:

Facebook: https://www.facebook.com/orionmagyarorszag/

Instagram: https://www.instagram.com/orionmagyarorszag/

Orion Electronics ügyfélszolgálati kommunikációs csatornái

Weboldal: https://orion.hu/

Telefon: + (36 1) 261 3775, + (36 1) 262 5000

E-mail: [email protected], [email protected]

Cím: 1106 Budapest, Jászberényi út 29/B

Az Orion Electronics céggel többféleképpen is kapcsolatba léphet. A cég budapesti üzlete 2021. augusztus 10-én nyílt meg újra. Az elérhetőségek a következők:

Az Orion Electronics Company tevékenységei

Az Orion Electronics-t 1913-ban alapították, és több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az elektronikai gyártás területén. A cég évek óta működik az elektronikai piacon Magyarországon és más országokban.

Orion Electronics Ügyfél-elégedettség

Az Orion Electronics az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe. A cég a vevői visszajelzések figyelembevételével folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és igyekszik a lehető legjobban reagálni az ügyfelek igényeire.

Share your opinion on Orion Electronics customer service

Reviews on Orion Electronics

  • Florka szeptember 10, 2023 at 2:41 du.

    Nagyon elégedett voltam az Orion Elektroniktól kapott szolgáltatással. Neked is köszönöm ezt a szép folyamatmenedzsmentet!