Petrolszolg Kft
Are you looking to contact for Petrolszolg Kft? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Petrolszolg Kft ügyfélszolgálatát? Részletes információk a Petrolszolg Kft ügyfélszolgálatáról, honlapjáról, e-mail kommunikációjáról, közösségi oldalairól és visszaküldési feltételeiről.

A Petrolszolg Kft. által nyújtott szolgáltatások

A Petrolszolg Kft, Magyarország vezető energetikai vállalata széles körű szolgáltatást kínál ügyfeleinek. A kőolajtermékek mellett tanácsadási szolgáltatások, műszaki támogatás és energetikai megoldások is elérhetők.

A megújuló energiaforrásokba történő befektetéseiről ismert vállalat a fenntartható energetikai jövőre törekszik. Emellett olyan struktúrával rendelkezik, amely elosztóhálózatával Magyarország egész területén elérheti a vásárlókat.

Petrolszolg Kft honlapja

A Petrolszolg Kft hivatalos honlapja részletesen bemutatja a cég szolgáltatásait, termékeit. A weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és a legfrissebb információkkal látja el a látogatókat.

A weboldalon keresztül közvetlenül is kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, és panaszt, javaslatot vagy tájékoztatást kérhet.

Hogyan érhetem el e-mailben a Petrolszolg Kft ügyfélszolgálatát?

A cég ügyfélszolgálatának e-mailben történő elérése meglehetősen egyszerű. A [email protected] címre küldött e-maileket rövid időn belül kiértékeljük és megválaszoljuk. Ezt a címet használhatja kérdéseire, panaszaira vagy kéréseire. Az e-mailes kommunikáció mellett a weboldalon keresztül is feltehet kérdéseket.

Petrolszolg Kft közösségi oldalak

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/petrolszolg-kft/

A Petrolszolg Kft a mai digitális korban aktívan használja a közösségi média platformjait. A közösségi média platformokon, így a Facebookon, az Instagramon, a Twitteren és a LinkedIn-en aktív társaság innen oszt meg információkat a különleges kampányokról, az új termékbejelentésekről és a céges hírekről.

Ezen kívül lehetőség van közvetlenül a céggel kapcsolatba lépni és visszajelzést adni a közösségi médián keresztül.

Hogyan érhetem el a Petrolszolg Kft ügyfélszolgálatát?

Weboldal: http://petrolszolg.hu/hu/

Telefon: 2440 Magyarország, Százhalombatta , Olajmunkas út 2.

Email: [email protected]

Cím: +36/23-552-272

A Petrolszolg Kft magyarországi ügyfélszolgálata kiváló támogatást kíván nyújtani. Az ügyfelek kiszolgálása Magyarországon, telefonon, e-mailben és weboldalon történik.

Az ügyfélszolgálati szám közvetlen felhívásával gyors és hatékony segítséget kaphat. Kérdéseit, panaszait vagy javaslatait a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével is elküldheti.

Petrolszolg Kft Visszaküldési szabályzat

A Petrolszolg Kft visszaküldési szabályzata előtérbe helyezi a vásárlók elégedettségét. A megvásárolt termékekkel kapcsolatos probléma vagy elégedetlenség esetén a megadott határidőn belül visszaküldheti vagy kicserélheti azokat.

A visszaküldési folyamatról részletes információkért, a visszaküldési feltételekről és a visszaküldési folyamat elindításához tekintse meg a cég hivatalos webhelyének „Visszaküldési feltételek” részét.

Share your opinion on Petrolszolg Kft customer service

Reviews on Petrolszolg Kft

  • Makai december 12, 2023 at 10:06 de.

    A Petrolszolg Kft. széleskörű szolgáltatásaival elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett, Magyarország vezető energetikai cége; a felhasználóbarát weboldal a legfrissebb információkkal látja el a látogatókat, és közvetlen kommunikációt kínál az ügyfélszolgálattal. ♻️