Lehel International
Are you looking to contact for Lehel International? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Lehel nemzetközi ügyfélszolgálatát?

Lehel International, vezető nemzetközi kereskedelem és logisztika; minőségi szolgáltatást és ügyfélorientált megoldásokat kínál.

A Lehel international által nyújtott szolgáltatások

A Lehel International szolgáltatások széles skáláját kínálja a nemzetközi kereskedelem és logisztika területén. A vállalat megőrzi vezető szerepét a szektorban azáltal, hogy az ügyfelek igényeire szabott megoldásokat kínál. Átfogó megoldásokat kínál ügyfeleinek szállítási, raktározási, vámtanácsadási és egyéb logisztikai szolgáltatások terén.

Lehel nemzetközi weboldal

A Lehel International hivatalos weboldala részletes információkat biztosít a cégről, a kínált szolgáltatásokról és az elérhetőségekről. Felhasználóbarát felületének köszönhetően a látogatók könnyen megtalálhatják a keresett információkat. A weboldalon keresztül online kereskedési platformokhoz is hozzáférhet, és különféle szolgáltatásokra jelentkezhet.

Hogyan érhetem el e-mailben a Lehel nemzetközi ügyfélszolgálatát?

Ha e-mailben szeretne kapcsolatba lépni a Lehel International-lel, használja a cég weboldalának „Kapcsolat” részében található e-mail címet. Kérdéseit, javaslatait vagy visszajelzéseit e-mailben továbbíthatja a cég illetékeseinek. Kérdéseit a webhelyen található online támogatási űrlapon keresztül is elküldheti.

Hogyan érhetem el a Lehel nemzetközi ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://www.lehelinternational.com/

Telefon: +44 (0)1143 877546

E-mail: [email protected]

A Lehel International különféle csatornákat kínál az ügyfélszolgálathoz, az ügyfelek elégedettségét tartva az élen. A céggel való kapcsolatfelvételhez elérheti a hivatalos webhely „Kapcsolatfelvétel” szakaszát, és elérheti a telefonszámokat, fiókcímeket és egyéb elérhetőségeket. Az online támogatási szolgáltatások segítségével gyors válaszokat is kaphat kérdéseire.

Lehel nemzetközi közösségi média fiókok

Instagram: https://www.instagram.com/lehelinternational/

Twitter: https://mobile.twitter.com/lehelint

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQoTcRWucCUiOY5rGeFdWRg

Facebook: https://m.facebook.com/lehelinternational

Manapság a vállalatok és szervezetek a közösségi média erejét használják fel arra, hogy hatékonyabb kommunikációt alakítsanak ki ügyfeleikkel. A Lehel International egyike ezeknek a cégeknek. A Lehel International közösségi oldalain a cég aktuális kampányairól, bejelentéseiről és szolgáltatásairól adnak tájékoztatást. A vállalat aktívan használja a közösségi média platformjait az ügyfelek visszajelzéseinek fogadására, a kérdések megválaszolására és az iparág innovációinak megosztására. A cég aktívan jelen van a népszerű közösségi média platformokon, különösen a LinkedIn-en, a Facebookon és az Instagramon.

Lehel nemzetközi márka ismertsége

A Lehel International egy jól megalapozott cég, amely évek óta szolgálja a nemzetközi kereskedelem és logisztika szektorát. Ez alatt a hosszú idő alatt a cég minőségi szolgáltatási szemléletével, ügyfélközpontú szemléletével és innovatív megoldásaival a szektor ismert márkájává vált. A cég nemcsak a helyi piacon, hanem a nemzetközi színtéren is ismert márkává vált szolgáltatásaival. A Lehel International márka ismertsége napról napra növekszik, köszönhetően annak, hogy nagy jelentőséget tulajdonít az ügyfelek elégedettségének és szakértelmének az ágazatban.

Lehel nemzetközi cégtörténet

A Lehel International egy jól megalapozott cég, amely évek óta szolgálja a szektort. A cég kezdetben kis logisztikai vállalatként jött létre, és az idők során a nemzetközi kereskedelem és logisztika területén terjeszkedett. Az évek során a Lehel International megőrizte vezető szerepét az iparágban azzal, hogy folyamatosan innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál. A cégtörténet részletes információkat nyújt a Lehel International sikeres történetéről, értékeiről és jövőképéről.

Share your opinion on Lehel International customer service

Reviews on Lehel International

  • Melinda szeptember 11, 2023 at 10:37 de.

    A Lehel International első osztályú lakókocsikat gyárt, amelyek a luxust és a biztonságot ötvözik a lószállításban. Úgy gondoljuk, ez a legjobb választás lovaink számára. 🐎