AutoWallis
Are you looking to contact for AutoWallis? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az AutoWallis ügyfélszolgálatát? AutoWallis ügyfélszolgálati adatok: Fedezze fel, hogyan tudunk segíteni a kapcsolatfelvételi módokkal, e-mail-információkkal, visszaküldési feltételekkel és gyakran ismételt kérdésekkel kapcsolatban!

Az AutoWallis által nyújtott szolgáltatások

Az AutoWallis évek óta számos szolgáltatást nyújt az autóiparban. A márka által kínált fő szolgáltatások közé tartoznak az olyan szolgáltatások, mint az új és használt autók értékesítése, a szerviz, az alkatrészek és tartozékok.

AutoWallis webhely

A márka összes termékét és szolgáltatását, kampányait és híreit könnyedén elérheti az AutoWallis hivatalos honlapján https://www.wallis.hu/ A weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és gyakran frissül.

Hogyan léphetek kapcsolatba az AutoWallis ügyfélszolgálatával e-mailben?

Az AutoWallis-t e-mailben is elérheti. Minden kérdését, javaslatát, panaszát továbbíthatja a cég illetékeseinek a „Kapcsolat” részben található e-mail címen.

Hogyan érhetem el az AutoWallis ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://autowallis.com

Telefon: (+36) 1 551 5773

E-mail: [email protected]

Cím: HU-1055 Budapest, Honvéd utca 20.

Az AutoWallis elérése meglehetősen egyszerű. Az összes elérhetőséget a cég hivatalos honlapján a „Kapcsolat” részben érheti el. Ebben a részben olyan információkat találhat, mint a telefonszám, cím és munkaidő.

AutoWallis közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/AutoWallis

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/autowallis/

Az AutoWallis a közösségi médiában is aktívan jelen van. A márka aktuális híreit, kampányait és különleges ajánlatait olyan közösségi oldalakon követheti nyomon, mint a Facebook, az Instagram és a Twitter.

Az AutoWallis visszaküldési szabályzata

Az AutoWallis az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe. Ha nem elégedett egy megvásárolt termékkel vagy szolgáltatással, a weboldalon áttekintheti a márka által meghatározott visszaküldési feltételeket, és követheti a visszaküldéshez szükséges lépéseket.

AutoWallis alkatrészek és tartozékok szolgáltatásai

Az AutoWallis eredeti alkatrészeket és tartozékokat kínál ügyfeleinek. A járművéhez megfelelő alkatrészeket és tartozékokat hivatalos márkakereskedőktől szerezheti be, és szakértő csapatokkal szereltetheti be.

AutoWallis finanszírozási lehetőségek

Az AutoWallis különféle finanszírozási lehetőségeket kínál azoknak, akik autót szeretnének birtokolni. Megfelelő fizetési tervekkel és kamatokkal anyagi támogatást kaphat új és használt autó vásárlásához egyaránt. Részletes információkért látogasson el a márka webhelyére, vagy lépjen kapcsolatba hivatalos forgalmazóival.

Az AutoWallis Alapítvány évei és története

Az AutoWallis egy jól bevált márka, amely fontos helyet foglal el az autóiparban. Az 1990-ben alapított cég az évek során folyamatosan növekedett és megszilárdította vezető pozícióját a szektorban. Több éves tapasztalattal olyan szolgáltatási megközelítést alkalmazott, amely az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe. Az AutoWallis, amelyet eddig számos díjjal és oklevéllel koronáztak meg, továbbra is az innováció és a minőség feláldozása nélkül szolgál.

Az AutoWallis helye az iparágban és piaci részesedés

Az autóipar dinamikus és versenyképes szerkezettel rendelkezik. Az AutoWallis ügyfélközpontú megközelítést alkalmaz az első nap óta, amikor megkezdte tevékenységét ebben a szektorban. Erős marketingstratégiájának és a minőségi szolgáltatás megértésének köszönhetően évről évre növelte piaci részesedését a szektorban. A legfrissebb statisztikák szerint az AutoWallis jelentős piaci részesedéssel rendelkezik az [ország neve] autóiparában, és eltökélt szándéka, hogy ezt a sikert folytatja.

Az AutoWallis társadalmi felelősségvállalási projektjei

Egy vállalat számára nemcsak a kereskedelmi siker, hanem a társadalmi felelősségvállalási projekteknek tulajdonított fontosság is nagy érték. Ennek tudatában az AutoWallis különféle társadalmi felelősségvállalási projekteket vállalt. Célja, hogy hozzájáruljon a társadalomhoz, különösen az oktatás, a környezetvédelem és a társadalomfejlesztés területén végrehajtott projektjeivel. Ezek a projektek jelzik, hogy a vállalat milyen fontosságot tulajdonít a társadalmi értékeknek.

Share your opinion on AutoWallis customer service

Reviews on AutoWallis

  • Luca december 12, 2023 at 10:11 de.

    AutoWallis, ügyfél-elégedettséget elsődlegesnek tekintve sikeres és ajánlott egy vállalat; széles körű szolgáltatásai és társadalmi felelősségvállalási projektek jelzik értékes hozzáállását. 🚗