Danubius Hotels Group
Are you looking to contact for Danubius Hotels Group? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Danubius Hotels Group ügyfélszolgálatát? A Danubius Hotels Group egyedülálló a vendéglátás művészetében. Legyen felejthetetlen élményben a Danubius Hotels Group ügyfélszolgálata.

A Danubius Hotels Group által nyújtott szolgáltatások

A Danubius nemcsak a szállásra korlátozódik, hanem sokoldalú élményeket is kínál vendégeinek:

Szállás: Különböző koncepciójú szobákkal kínál egyéni és családi szálláslehetőségeket.

Gyógyfürdő és Wellness: Néhány Danubius szálloda egyedülálló gyógyfürdő élményt kínál vendégeinek, hiszen termálforrásai vannak.

Találkozók és rendezvények: Modern termeket és szervezési szolgáltatásokat biztosít üzleti találkozók, konferenciák, esküvők és egyéb különleges események lebonyolítására.

Gasztronómia: A szállodákban található éttermekben megtapasztalhatja a magyar konyha egyedi ízeit.

Danubius Hotels Group Weboldal

A Danubius hivatalos weboldala átfogó tájékoztatást nyújt a látogatóknak a szállodaláncról:

Foglalás: Azonnal lefoglalhat szobát online, és kihasználhatja a különleges ajánlatokat és promóciókat.

Szállodai promóciók: Megtekintheti a láncba tartozó szállodák promócióit, fotóit és jellemzőit.

Eseménynaptár: Információkat kaphat a szállodában tartott különleges eseményekről, tematikus estékről vagy fesztiválokról.

Blog: Sok témában találhat informatív cikkeket, például magyarországi látnivalókat, szállodaajánlatokat, utazási tippeket.

A Danubius Hotels Group egy szállodalánc, amelynek célja a magyarországi szállásélmény magasabb szintre emelése. Minden részletet átgondoltak annak érdekében, hogy a szállodában eltöltött minden pillanat élvezetes és felejthetetlen legyen.

Hogyan érhetem el a Danubius Hotels Group ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://www.danubiushotels.com/

Telefon: +36 1 889 9999

E-mail: [email protected]

Magyarország egyik vezető szállodaláncaként a Danubius Hotels Group mindig az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe. Az ügyfelek számos különböző csatornán keresztül érhetik el a szállodaláncot.

Telefon: A Danubius ügyfélszolgálata telefonon elérhető, megbeszélt időpontokban, a hét minden napján. Közvetlen foglalásához vagy általános információigényléséhez használhatja a szálloda központi számát.

E-mail: A szálloda hivatalos e-mail címét általános információigénylések, javaslatok vagy panaszok esetén használhatja.
Weboldal kapcsolatfelvételi űrlap: Könnyedén felveheti a kapcsolatot a szállodával a Danubius Hotels Group hivatalos honlapján található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Hogyan érhetem el a Danubius Hotels Group ügyfélszolgálatát e-mailben?

A Danubius Hotels Group aktívan használja a különböző kommunikációs csatornákat az ügyfelek elégedettségének előtérbe helyezésével. Az e-mail az egyik legkedveltebb csatornák között.

Azok a látogatók, akik e-mailben szeretnék elérni az ügyfélszolgálatot, általában a [email protected] címet írhatják le. Ezen a címen intézheti kérdéseit, javaslatait vagy panaszait foglalásaival és információigénylésével minden egyéb kérdésben. A Danubius csapata gondoskodik arról, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon e-mailjeire.

Danubius Hotels Group közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/danubiushotels/

Youtube: https://www.youtube.com/budapesthotel

Instagram: https://www.instagram.com/danubiushotels/

A digitális kor adta lehetőségeket kihasználva a Danubius Hotels Group aktívan használja a közösségi média platformjait. Ezeken a platformokon nyomon követheti a szálloda aktuális kampányait, eseményeit, valamint megtekintheti a szállodával kapcsolatos megjegyzéseket, véleményeket.

Facebook: A Danubius hivatalos Facebook-oldala megosztja a szállodaláncról aktuális információkat, rendezvénykiírásokat és különleges akciókat.

Instagram: Ezen a vizuálisan orientált platformon megtekintheti a szálloda esztétikus fotóit és a vendégek által megosztott élményeket.

Ezeken a közösségimédia-fiókokon keresztül közvetlenül kapcsolatba léphet a szállodával, és benyújthatja javaslatait és panaszait.

Danubius Hotels Group visszaküldési szabályzata

A Danubius Hotels Group a foglalási és szállásszolgáltatási szolgáltatásokkal kapcsolatos vendégelégedettségen alapul. Néha azonban szükség lehet a tervek módosítására vagy a foglalás törlésére egyéb okok miatt.

A foglalás lemondása: A lemondási feltételek a foglalás dátumától, a szálloda intenzitásától és a foglalás során választott csomagtól függően változhatnak. Az ingyenes lemondást általában egy bizonyos időpontig kínálják.

Fizetés visszatérítése: A lemondott foglalások után befizetett összegeket a lemondási feltételektől függően visszatérítjük. A visszatérítés teljesítési ideje az alkalmazott fizetési módtól függően változhat.

Változás joga: Bizonyos feltételek mellett jogában áll módosítani a foglalási dátumokat.

A lemondási és visszatérítési szabályzattal kapcsolatos részletesebb információkért keresse fel a szálloda hivatalos webhelyének „Foglalási feltételek” részét, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Share your opinion on Danubius Hotels Group customer service

Reviews on Danubius Hotels Group

  • Enzo szeptember 11, 2023 at 8:48 de.

    Problémánk volt a foglalással. Amikor felhívtuk az ügyfélszolgálatot, gyors és barátságos megoldást kínáltak. Legszívesebben még egyszer használnám.