Ikarus Bus
Are you looking to contact for Ikarus Bus? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az Ikarus Bus ügyfélszolgálatát?

Ikarus Bus: Minőségi buszgyártás több mint 130 éves tapasztalattal. Vezető az iparágban innovatív technológiákkal!

Az Ikarus Bus szolgáltatásai

Az Ikarus Bus több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a buszgyártásban. A cég a Termékeink rovatban részletesen bemutatja termékeit és szolgáltatásait. Ezen kívül a „Bérlés” rovatban a zöldebb nagyvárosok részére Elektromos buszokkal végzett szolgáltatásokról adunk tájékoztatást. Emellett az „Értékesítés” rovatban az is szerepel, hogy az ügyfelek igényeire kínálnak megoldásokat.

Ikarus Bus weboldal

Elérhető az Ikarus Bus hivatalos honlapján, az ikarus.hu-n. A weboldal átfogó tájékoztatást nyújt a vállalat által kínált szolgáltatásokról, termékekről, személyes adatokról és egyéb részletekről. Az oldalon olyan fontos rovatok is találhatók, mint a „Vizsgaállomás”, a „Szerviz” és a „Kapcsolat”, amelyeken keresztül részletesebb információkat találhat a cégről.

Hogyan érhetem el az Ikarus Bus ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://ikarus.hu/

Email: [email protected]

Újvilág utca 50-52., Budapest, HU

Az Ikarus Bus egy olyan cég, amely nagy jelentőséget tulajdonít az ügyfelek elégedettségének. Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételhez használja a „Kapcsolat” részt a cég hivatalos honlapján. Ez a rész tartalmazza a telefonszámot, e-mail címet és egyéb elérhetőségeket. Magánügyekkel kapcsolatos kérdéseivel a megadott kollégiumhoz is fordulhat.

Hogyan érhetem el az Ikarus Bus ügyfélszolgálatát e-mailben?

Ha e-mailben szeretne kapcsolatba lépni az Ikarus Busszal, keresse fel a „Kapcsolat” részt a cég hivatalos honlapján. Ez a rész általában a cég hivatalos e-mail címét tartalmazza. Ha e-mailben kommunikál, kérdései vagy kérései világos megfogalmazása segít abban, hogy gyorsabb és hatékonyabb választ kapjon.

Ikarus Bus közösségi média fiókok

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/ikarusbus/about/

Az Ikarus Bus a közösségi média felületein is aktívan jelen van, kihasználva a digitális kor adta lehetőségeket. A cég hivatalos honlapján a közösségi média ikonjain keresztül közvetlenül elérheti a népszerű közösségi média platformokat, mint a Facebook, Twitter, Instagram. Ezek a fiókok ideálisak a vállalat aktuális híreivel, eseményeivel és új buszmodelljeivel kapcsolatos naprakész információkhoz.

Az Ikarus busz visszatérési szabályzata

Az Ikarus Bus-tól vásárolt termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó visszaküldési feltételek részletes leírása a vállalat hivatalos webhelyének „Értékesítési és visszaküldési feltételek” című részében található. Az ügyfél-elégedettség-orientált megközelítést alkalmazó vállalat ügyfélbarát visszaküldési és cserepolitikát alkalmaz.

Az Ikarus Bus márka ismertsége

Az Ikarus Bus jól ismert márka a buszgyártásban a nemzetközi színtéren. Minőségi termékeivel, innovatív technológiáival és ügyfélközpontú szolgáltatási szemléletével tűnik ki a szektorból. A nemzetközi vásárokon és rendezvényeken való aktív szerepvállalással is növeli márka ismertségét.

Az Ikarus Bus cég története

Az Ikarus Bus egy jól megalapozott cég, több mint 130 éves tapasztalattal a buszgyártásban. Megalakulása óta számos sikeres projektet írt alá az ágazatban. A cég alapítója az Ikarus Bus-t autóbuszgyártási elképzelésével a szektor vezetőjévé tette. Az évek során számos újítást megvalósító cég számos díjat nyert el hazai és nemzetközi színtéren.

Share your opinion on Ikarus Bus customer service

Reviews on Ikarus Bus

  • Gazsi szeptember 11, 2023 at 10:06 de.

    Probléma volt a buszjegyemmel. Az ügyfélszolgálat nagyon gyorsan megoldotta a problémámat, és problémamentessé tette az utazásomat. Nagyon szépen köszönöm érdeklődését és törődését. 🚌💫