Base Airlines
Are you looking to contact for Base Airlines? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

A Base Airlines olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek tökéletessé teszik utazását. Zökkenőmentes utazási élmény a Base Airlines ügyfélszolgálatával.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Base Airlines ügyfélszolgálatával?

Weboldal: https://www.baseairlines.hu/index.php?lang=hu

Telefon: +36-1-2878546

E-mail: [email protected]

Cím: 2220 Vecsés, Árpád utca 37.

Magyar székhelyű légitársaságként a Base Airlines kiemelt hangsúlyt fektet az ügyfélszolgálatra. Széles ügyfélszolgálati hálózattal rendelkezik, hogy az utasok minden problémáját megoldja, és gyorsan reagáljon az utasok igényeire és elvárásaira. Íme néhány mód a Base Airlines ügyfélszolgálatának elérésére:

Telefon: Problémáit, kérdéseit, kéréseit közvetlenül az ügyfélszolgálati telefonszámon megkeresheti képviselőjénél.

Irodák: Magyarország fő repülőtereinek értékesítési irodáin és képviseleti irodáin keresztül személyesen is találkozhat.

Kioszkok: Nyomtatott anyagokhoz és információkhoz férhet hozzá, különösen a nagyobb repülőtereken található információs kioszkok használatával.

A Base Airlines által nyújtott szolgáltatások

Magyarország egyik vezető légitársasága, a Base Airlines szolgáltatásaival mind a helyi, mind a nemzetközi utasok választottja lett:

Járathálózat: A Base Airlines széles járathálózattal rendelkezik Magyarországon és nemzetközi útvonalakon is, számos európai célállomásra szervez közvetlen járatokat.

Kényelmes kabinok: Kényelmes utazási élményt kínál utasainak gazdaságos és business osztályú lehetőségeivel. Széles ülésválasztékáról, szórakoztató rendszereiről és finom fogásairól ismert.

Különleges szolgáltatások: Speciális szolgáltatásokat kínál fogyatékkal élő utasok, gyermekek vagy háziállattal utazók számára. Ezenkívül további szolgáltatásokkal, például transzferrel, szállásfoglalással és autóbérléssel megkönnyíti az utazást.

A Base Airlines webhelye

A Base Airlines hivatalos weboldala modern és felhasználóbarát kialakítású. A weboldalon keresztül:

Jegyfoglalás: Kiválaszthatja repülőjegyét, megvásárolhatja jegyét vagy módosíthatja a foglalást.

Check-in: Ha repülése előtt 48 órával online bejelentkezik, időt takaríthat meg a repülőtéren.

Repülés állapota: Megtekintheti tervezett járata azonnali állapotát, és tájékozódhat az esetleges késéssel vagy törléssel kapcsolatos információkról.

Különleges ajánlatok: Szezonális kedvezményekről, akciókról, akciókról tájékozódhat a weboldalon.

A Base Airlines honlapja emellett rendkívül hozzáférhető és érthető platformot kínál a nemzetközi utasok számára, többféle nyelvi lehetőséggel.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Base Airlines ügyfélszolgálatával e-mailben?

A Base Airlines olyan szolgáltatási megközelítést alkalmaz, amely az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe. Az e-mail napjaink egyik leghatékonyabb és legkedveltebb kommunikációs módja. Azok számára, akik e-mailben szeretnék elérni a Base Airlines ügyfélszolgálatát:

E-mail cím: A [email protected] címen közvetlenül küldhet e-mailt a cégnek. Ez az e-mail cím az általános kérdések, javaslatok vagy panaszok preferált csatornája.

Gyors válasz: A Base Airlines elkötelezett amellett, hogy válaszoljon a bejövő e-mailekre, általában 24-48 órán belül.

Jegytörlési és -módosítási kérelmek: Jegytörlési vagy -módosítási kérelmeihez meg kell adnia foglalási számát és személyes adatait, valamint az e-mailben megadott adatokat.

Base Airlines közösségi média fiókok

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/base-airlines/about/

A digitális korszakban a légitársaságok közösségi média jelenléte kritikus szerepet játszik abban, hogy márkáik nagy közönséget érjenek el. A Base Airlines által aktívan használt közösségi média platformok:

LinkedIn: Látogassa meg a Base Airlines LinkedIn oldalát a céges hírekért, karrierlehetőségekért és partnerségekért.

A Base Airlines visszaküldési szabályzata

Ha a jegyvásárlás után változás történik a terveiben, érdemes lehet visszafizetni vagy módosítani. A Base Airlines általános visszatérítési feltételei a következők:

Rugalmas visszatérítés: A nem promóciós jegyek árát teljes egészében visszatérítjük, ha a járat dátuma előtt 24 órával törlik.

Promóciós jegyek: A promóciós jegyek nem válthatók vissza vagy nem válthatók vissza. Egyes speciális promóciók azonban díj ellenében módosíthatók.

Késések és törlések: Repülés törlése vagy 3 óránál hosszabb késése esetén a Base Airlines visszatéríti a jegy árát, vagy alternatív repülési lehetőséget kínál.

A Base Airlines visszatérési és módosítási szabályzata a jegy típusától és a vásárlási feltételektől függően változhat. Ezért javasoljuk, hogy részletes információkért és különleges körülményekért forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Share your opinion on Base Airlines customer service

Reviews on Base Airlines

  • Anna december 12, 2023 at 10:09 de.

    A kiterjedt járathálózattal, kényelmes kabinokkal és speciális szolgáltatásokkal rendelkező Base Airlines egy olyan légitársaság, amelyet az ügyfelek elégedettsége érdekében ajánlok; ideális utazási élményt nyújtanak az utasoknak. ✈️