Gundel
Are you looking to contact for Gundel? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Gundel ügyfélszolgálatát? A Gundel a gasztronómia csúcsán áll. A Gundel ügyfélszolgálatával minden látogatás során egyedülálló élményt garantál.

A Gundel által nyújtott szolgáltatások

A Gundelt nem csak ételeivel, hanem szolgáltatásaival is gyakran emlegetik:

Hagyományos Magyar Konyha: A Gundel felejthetetlen élményt nyújt vendégeinek az autentikus magyar ízek és a modern előadások ötvözésével.

Különleges rendezvények és szervezések: Ideális helyszínt kínál számos rendezvényhez, születésnapoktól üzleti találkozókig, romantikus vacsoráktól különleges ünnepségekig.

Zene és műsorok: Egyes estéken olyan előadásokat tartanak, mint az élőzene és a magyar néptánc, ami még emlékezetesebbé teszi az étkezési élményt.

Borospince: A Gundel Magyarország legkiválóbb borait kínálja vendégeinek. Borkóstoló rendezvényeket is szerveznek.

Gundel Weboldal

Ha szeretné jobban megismerni a magyar konyhát, és felejthetetlen étkezési élményben lesz része Budapesten, az ellátogathat a Gundel hivatalos weboldalára. A weboldal az étterem történetét, menü részleteit, különleges eseményeket és promóciókat tartalmazza. Ezenkívül számos hasznos információt és funkciót kínál, például foglalási lehetőséget, fotógalériát és vásárlói véleményeket. Könnyedén megtudhatja az alapvető részleteket, például a kapcsolattartási adatokat, a munkaidőt és a helyadatokat a webhelyről.

Hogyan érhetem el a Gundel ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://gundel.hu/en/

Telefon: +36 30 603 2480

Email: [email protected]

Cím: 1146 Budapest,

Gundel Károly út 4.

A Gundel, Budapest, Magyarország fővárosának egyik történelmi és tekintélyes étterme kiváló kiszolgálásáról ismert. Ha bármilyen kérdése, javaslata vagy panasza van ezzel az egyedülálló étteremmel kapcsolatban, forduljon az ügyfélszolgálathoz. Az étterem közvetlen telefonos felhívásával személyesen foglalhat helyet, tájékozódhat az étlapról, vagy elküldheti egyedi kéréseit. A szükséges elérhetőségeket a Gundel hivatalos webhelyének „Kapcsolat” részében is elérheti.

Hogyan érhetem el a Gundel ügyfélszolgálatát e-mailben?

Az e-mail küldése a Gundel étteremnek nagyon hasznos módja, különösen foglalások, különleges kérések vagy általános információk megszerzése esetén. Az éttermek általában a hivatalos weboldaluk „Kapcsolat” részében rendelkeznek e-mail címekkel. Ebből a rovatból könnyen megtalálhatja Gundel e-mail címét. Az e-mail írásakor a kérés tárgyát tartalmazó tárgysor hozzáadásával az ügyfélszolgálati csapat gyorsabban válaszolhat Önnek.

Gundel közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/gundel.restaurant/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@gundel.restaurant

TripAdvisor: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274887-d696039-Reviews-Gundel_Cafe_Patisserie_Restaurant-Budapest_Central_Hungary.html

Instagram: https://www.instagram.com/gundel.restaurant/

A közösségi média ideális platform a közvetlen kommunikációhoz, valamint az éttermek aktuális étlapjáról, eseményeiről és promócióiról való információszerzéshez. Gundel aktív a közösségi médiában:

Facebook: A Gundel Facebook oldala egy olyan forrás, ahol az étterem aktuális eseményeit, különleges menülehetőségeit és vásárlói véleményeket találhattok.

Instagram: Ha fényképes és vizuális tartalmat szeretne elérni, kövesse Gundel Instagram-fiókját. Itt vizuális bejegyzéseket találhatsz különleges napokról, eseményekről és finom ételekről.

Twitter: Gundel Twitter fiókja ideális az éttermi hírek, események és promóciók naprakészen tartására.

Ha szeretné, közvetlenül hozzáférhet Gundel közösségi oldalaihoz az étterem honlapján található közösségi média ikonokra kattintva.

Gundel visszaküldési szabályzata

A Gundel nem követi a hagyományos „visszaküldési” politikát, mivel étteremről van szó. Előfordulhat azonban néhány szabály, amikor törölni vagy módosítani szeretné korábban lefoglalt foglalásait. Főleg csúcsidőszakban előfordulhat, hogy egy bizonyos időpont előtt le kell mondania a foglalást.

Ellenkező esetben fontos megjegyezni, hogy bizonyos díjat számíthatnak fel. A lemondási és módosítási feltételekkel kapcsolatos részletesebb információkért forduljon közvetlenül az étterem ügyfélszolgálatához, vagy tekintse át a „Foglalási feltételek” részt a hivatalos weboldalon.

Share your opinion on Gundel customer service

Reviews on Gundel

  • Klaudia szeptember 11, 2023 at 9:56 de.

    A Gundel Budapest egyik legismertebb történelmi étterme és kávézója. Nyaralásunk legszebb napjait itt töltöttük egyedülálló magyaros konyhával és barátságos kiszolgálással! 💞😍🥰