OTP Bank
Are you looking to contact for OTP Bank? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az OTP Bank ügyfélszolgálatát? Az OTP Bank magyar székhelyű bankintézet, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Kattintson a részletes információkért!

Az OTP Bank által nyújtott szolgáltatások

Az OTP Bank pénzügyi szolgáltatások széles skáláját kínálja egyéni és vállalati ügyfeleinek. Ezek a szolgáltatások közé tartoznak a betétszámlák, hitelek, befektetési termékek, biztosítási szolgáltatások és digitális banki megoldások.

OTP Bank honlapján

Az OTP Bank hivatalos honlapján részletes információk találhatók a bank által kínált összes szolgáltatásról, kampányról és hirdetményről. Ezenkívül online banki tranzakcióit és számos banki tranzakciót gyorsan és biztonságosan hajthat végre a digitális környezetben.

honlap link: https://www.otpbank.hu/

Hogyan érhetem el e-mailben az OTP Bank ügyfélszolgálatát?

email: [email protected]

Az OTP Bank hivatalos honlapján található egy e-mail cím, amellyel kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal. Kérdéseit, javaslatait, panaszait a megfelelő e-mail címre küldheti el.

OTP Bank közösségi oldalak

Facebook: https://www.facebook.com/otpbank.hu/

Youtube: https://www.youtube.com/user/otpbankhu

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/otp-bank/

Az OTP Bank a közösségi média felületein is aktív az ügyfelekkel való hatékonyabb kommunikáció érdekében. Az aktuális kampányokról, bejelentésekről, szolgáltatásokról a bank hivatalos Facebook, LinkedIn és egyéb közösségi oldalain keresztül tájékozódhat.

OTP Bank visszatérítési feltételek

Az OTP Bank visszaküldési feltételei a bank által kínált termékektől és szolgáltatásoktól függően változhatnak. Részletes információkért keresse fel a bank hivatalos webhelyének „Visszaküldési feltételek” részét, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Share your opinion on OTP Bank customer service

Reviews on OTP Bank

  • Nusa szeptember 11, 2023 at 5:18 du.

    Szeretném megköszönni az OTP Banknak, hogy jó lehetőségeket biztosított számomra a hitelkártyákkal kapcsolatban. A folyamat során mindig tartották velem a kapcsolatot és szakszerűen irányították a folyamatot.