K&H Bank
Are you looking to contact for K&H Bank? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a K&H Bank ügyfélszolgálatát?

K&H Bank, Magyarország egyik vezető pénzintézete; elnyeri bizalmát az innovatív banki szolgáltatásokkal.

A K&H Bank által nyújtott szolgáltatások

A K&H Bank széles körű szolgáltatást nyújt egyéni és vállalati ügyfelek számára. Hitelekkel, megtakarítási és befektetési termékekkel, digitális banki szolgáltatásokkal és sok mással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt olyan főbb kategóriákban, mint a lakossági banki szolgáltatások, az üzleti banki szolgáltatások, a vállalati banki szolgáltatások és a privát banki szolgáltatások.

K&H Bank honlapja

A K&H Bank hivatalos weboldala felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és részletes tájékoztatást nyújt a bank által kínált szolgáltatásokról. A weboldalon számos tranzakciót könnyedén végrehajthat, mint például számlanyitás, hiteligénylés, digitális banki szolgáltatások igénybevétele.

Hogyan érhetem el e-mailben a K&H Bank ügyfélszolgálatát?

A K&H Bank ügyfélszolgálatával e-mailben a bank hivatalos honlapján a „Kapcsolat” menüpontban lehet kapcsolatba lépni. Ebben a részben a bankok általában külön e-mail címmel rendelkeznek az ügyfélszolgálathoz. Ha nincs megadva közvetlen e-mail cím, akkor a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is küldhet üzenetet a bank illetékeseinek.

Hogyan érhetem el a K&H Bank ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://www.kh.hu/bank

Telefon: +36 1 328 9000

Email: [email protected]

Cím: Lechner Ödön fasor 9. , Budapest, Magyarország

A K&H Bank az ügyfél-elégedettség előtérbe helyezésével többféle csatornát kínál az ügyfélszolgálathoz. A telefonszámokat, fiókcímeket és egyéb elérhetőségeket a bank hivatalos honlapján a „Kapcsolat” menüpontban érheti el. Telefonon is kérhet támogatást a „K&H TeleCenter” szolgáltatásban.

K&H Bank közösségi oldalak

Facebook: https://www.facebook.com/dontsokosan/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/k&h-csoport/

Youtube: https://www.youtube.com/user/khcsoport

Manapság a bankok és pénzintézetek a közösségi média erejét használják fel arra, hogy hatékonyabb kommunikációt alakítsanak ki ügyfeleikkel. A K&H Bank az egyik ilyen bank. A K&H Bank közösségi oldalain a bank aktuális kampányairól, közleményeiről, szolgáltatásairól adnak tájékoztatást. „Kövess minket!” a bank hivatalos weboldalának alján. A közösségi média fiókok a szekcióból érhetők el. Ezeken a számlákon keresztül közvetlenül kapcsolatba léphet a bankkal, kérdéseket tehet fel és visszajelzést adhat.

A K&H Bank márkaismertsége

A K&H Bank, mint magyar székhelyű bank, magas márka ismertséggel rendelkezik a régióban. A több éves tapasztalatáról, minőségi szolgáltatásáról és ügyfélközpontú szemléletéről ismert K&H Bank megbízható pénzügyi megoldásokat kínál egyéni és vállalati ügyfelek számára. A bank által kínált termékeket és szolgáltatásokat úgy alakítottuk ki, hogy az ügyfelek elégedettségét az előtérben tartsák. Ez növeli a bank márka ismertségét és presztízsét a szektorban.

A K&H Bank cégtörténete

A K&H Bank évek óta Magyarország egyik vezető pénzintézeteként szolgál. A bank gyökerei Magyarország mély pénzügyi történetére nyúlnak vissza. Az évek során a K&H Bank megőrizte vezető szerepét az iparágban azzal, hogy folyamatosan innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál.

A Bank nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is ismert márkává vált ügyfelei számára nyújtott szolgáltatásaival. A K&H Bank cégtörténete részletes információkat nyújt a bank sikeres történetéről, értékeiről és jövőképéről.

Share your opinion on K&H Bank customer service

Reviews on K&H Bank

  • Kornél szeptember 11, 2023 at 10:21 de.

    A legjobb ügyfélszolgálattal rendelkező bank, ha bajom van, a leggyorsabban segítenek.