K&H Bank
Are you looking to contact for K&H Bank? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a K&H Bank ügyfélszolgálatát?

K&H Bank, Magyarország egyik vezető pénzintézete; elnyeri bizalmát az innovatív banki szolgáltatásokkal.

A K&H Bank Magyarország egyik vezető pénzintézete, amely széleskörű pénzügyi szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Az 1987-ben alapított bank azóta folyamatosan bővült, és mára több mint 200 fiókkal rendelkezik az országban. A K&H Bank a KBC Csoport tagja, amely egy nemzetközi pénzügyi csoport, így biztosítva a stabilitást és a megbízhatóságot ügyfelei számára.

Hogyan érhetem el a K&H Bank ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://www.kh.hu/bank

Telefon: +36 1 328 9000

Email: [email protected]

Cím: Lechner Ödön fasor 9. , Budapest, Magyarország

A K&H Bank az ügyfél-elégedettség előtérbe helyezésével többféle csatornát kínál az ügyfélszolgálathoz. A telefonszámokat, fiókcímeket és egyéb elérhetőségeket a bank hivatalos honlapján a „Kapcsolat” menüpontban érheti el. Telefonon is kérhet támogatást a „K&H TeleCenter” szolgáltatásban.

A K&H Bank által nyújtott szolgáltatások

A K&H Bank széles körű szolgáltatást nyújt egyéni és vállalati ügyfelek számára. Hitelekkel, megtakarítási és befektetési termékekkel, digitális banki szolgáltatásokkal és sok mással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt olyan főbb kategóriákban, mint a lakossági banki szolgáltatások, az üzleti banki szolgáltatások, a vállalati banki szolgáltatások és a privát banki szolgáltatások.

Termékek és Szolgáltatások

A K&H Bank széleskörű pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat kínál, beleértve a lakossági és vállalati banki szolgáltatásokat, hiteleket, befektetéseket, biztosításokat és digitális banki megoldásokat. Az ügyfelek hozzáférhetnek személyi kölcsönökhöz, jelzáloghitelekhez, bankkártyákhoz, valamint megtakarítási és befektetési lehetőségekhez.

Digitális Banki Megoldások

A K&H Bank nagy hangsúlyt fektet a digitális innovációra, így ügyfelei kényelmesen intézhetik pénzügyeiket az online és mobilbanki szolgáltatásokon keresztül. Az applikáció és az internetbank használatával könnyedén nyomon követhetik számláikat, átutalásokat végezhetnek, és hozzáférhetnek számos egyéb banki szolgáltatáshoz.

Ügyfélszolgálat és Támogatás

A K&H Bank kiemelt figyelmet fordít az ügyfélszolgálatra és a támogatásra. Az ügyfelek telefonon, e-mailben, valamint személyesen is felvehetik a kapcsolatot a bankkal. Emellett a bank számos információs anyagot és útmutatót biztosít weboldalán, amelyek segítik az ügyfeleket a különböző pénzügyi kérdések megértésében.

Fenntarthatóság és Társadalmi Felelősségvállalás

A K&H Bank elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és aktívan részt vesz különböző társadalmi felelősségvállalási programokban. A bank számos kezdeményezést indított a környezeti hatások csökkentése érdekében, valamint támogatja a helyi közösségeket és a kulturális projekteket.

K&H Bank honlapja

A K&H Bank hivatalos weboldala felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és részletes tájékoztatást nyújt a bank által kínált szolgáltatásokról. A weboldalon számos tranzakciót könnyedén végrehajthat, mint például számlanyitás, hiteligénylés, digitális banki szolgáltatások igénybevétele.

Hogyan érhetem el e-mailben a K&H Bank ügyfélszolgálatát?

A K&H Bank ügyfélszolgálatával e-mailben a bank hivatalos honlapján a „Kapcsolat” menüpontban lehet kapcsolatba lépni. Ebben a részben a bankok általában külön e-mail címmel rendelkeznek az ügyfélszolgálathoz. Ha nincs megadva közvetlen e-mail cím, akkor a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is küldhet üzenetet a bank illetékeseinek.

K&H Bank közösségi oldalak

Facebook: https://www.facebook.com/dontsokosan/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/k&h-csoport/

Youtube: https://www.youtube.com/user/khcsoport

Manapság a bankok és pénzintézetek a közösségi média erejét használják fel arra, hogy hatékonyabb kommunikációt alakítsanak ki ügyfeleikkel. A K&H Bank az egyik ilyen bank. A K&H Bank közösségi oldalain a bank aktuális kampányairól, közleményeiről, szolgáltatásairól adnak tájékoztatást. „Kövess minket!” a bank hivatalos weboldalának alján. A közösségi média fiókok a szekcióból érhetők el. Ezeken a számlákon keresztül közvetlenül kapcsolatba léphet a bankkal, kérdéseket tehet fel és visszajelzést adhat.

A K&H Bank márkaismertsége

A K&H Bank, mint magyar székhelyű bank, magas márka ismertséggel rendelkezik a régióban. A több éves tapasztalatáról, minőségi szolgáltatásáról és ügyfélközpontú szemléletéről ismert K&H Bank megbízható pénzügyi megoldásokat kínál egyéni és vállalati ügyfelek számára. A bank által kínált termékeket és szolgáltatásokat úgy alakítottuk ki, hogy az ügyfelek elégedettségét az előtérben tartsák. Ez növeli a bank márka ismertségét és presztízsét a szektorban.

A K&H Bank cégtörténete

A K&H Bank évek óta Magyarország egyik vezető pénzintézeteként szolgál. A bank gyökerei Magyarország mély pénzügyi történetére nyúlnak vissza. Az évek során a K&H Bank megőrizte vezető szerepét az iparágban azzal, hogy folyamatosan innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál.

A Bank nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is ismert márkává vált ügyfelei számára nyújtott szolgáltatásaival. A K&H Bank cégtörténete részletes információkat nyújt a bank sikeres történetéről, értékeiről és jövőképéről.

Share your opinion on K&H Bank customer service

Reviews on K&H Bank

  • Kornél szeptember 11, 2023 at 10:21 de.

    A legjobb ügyfélszolgálattal rendelkező bank, ha bajom van, a leggyorsabban segítenek.