Citi Group
Are you looking to contact for Citi Group? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan léphetek kapcsolatba a Citi ügyfélszolgálatával? Formálja jövőjét a Citi hatékony pénzügyi szolgáltatásaival. Találkozzon hitelkártyákkal, betétszámlákkal és befektetési lehetőségekkel.

A Citi által nyújtott szolgáltatások

A Citinél pénzügyi szolgáltatások széles skáláját kínáljuk. Pénzügyi igényeire megoldást kínálunk ügyfeleinknek olyan szolgáltatások széles választékával, mint a privát banki szolgáltatások, a hitelkártyák, a befektetési lehetőségek stb. Minden szolgáltatásunkat részletesen megtekintheti, ha ellátogat weboldalunkra.

Citi webhely

A legfrissebb információkat a Citi hivatalos honlapján találja. Weboldalunkon részletes információkat talál szolgáltatásainkról, kamatainkról, kampányainkról stb. Online fiókhozzáférést is biztosítunk, amely lehetővé teszi a pénzügyi tranzakciók egyszerű kezelését.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Citi ügyfélszolgálatával e-mailben?

A Citi ügyfélszolgálatának e-mailben történő elérése egyszerű. Az alábbi lépéseket követve válaszolhat kérdéseire és segítségére:

Keresse fel a Citi hivatalos webhelyét.
Keresse meg a kapcsolati részt.
Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és írja meg kérdéseit.
Nyújtsa be az űrlapot.

Citi közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/citi

Twitter: https://twitter.com/Citi

Instagram: https://www.instagram.com/citi/

Youtube: https://www.youtube.com/citi

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/citi/

A Citi hivatalos fiókokkal rendelkezik különböző közösségi média platformokon. Megtalálhat minket olyan platformokon, mint a Facebook, Twitter és Instagram. A legfrissebb kampányokról, hírekről és frissítésekről értesülhet közösségi oldalainkat követve. Kérdéseit ezeken a platformokon keresztül is elküldheti.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Citi ügyfélszolgálatával?

Weboldal: https://www.citigroup.com/global

E-mail: [email protected]

Cím: Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelep

1133 Budapest
Váci út 80.
Magyarország

Ügyfélszolgálatunkat többféleképpen is elérhetjük. Felteheti kérdéseit, vagy támogatást kérhet, ha kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet:

Telefonos kapcsolat: A Citi ügyfélszolgálati képviselőit közvetlenül telefonon érheti el. Az ügyfélszolgálati számot megtalálja weboldalunkon.
E-mailes kommunikáció: A Citi ügyfélszolgálatát e-mailben érheti el. Ehhez kérdéseit a honlapunk kapcsolat menüpontjában található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével vagy közvetlenül a megfelelő e-mail címre írva küldheti el.

Közösségi média: Kérdéseit a Citi hivatalos közösségimédia-fiókjain keresztül is felteheti. A frissítéseket rendszeresen megosztjuk közösségi oldalainkon, és gyorsan megválaszoljuk kérdéseit.

A Citi visszaküldési szabályzata

A Citi visszaküldési szabályzatával kapcsolatos információkért keresse fel weboldalunk „Visszaküldési szabályzat” részét. Ebben a részben a visszaküldések feldolgozásának módjáról, a visszaküldések időpontjáról és a folyamat egyéb részleteiről talál információkat. A Citinél olyan megoldásokat kínálunk, amelyek minden ügyfél egyedi pénzügyi céljaihoz illeszkednek. Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk hitelkártyákkal, betétszámlákkal, befektetési lehetőségekkel és még sok mással.

A hitelkártyákkal szabadon vásárolhat, teljesítheti készpénzigényét és jutalmakat szerezhet. A betétszámlákkal biztonságosan értékelheti megtakarításait. Befektetési lehetőségekkel alakíthatja pénzügyi jövőjét, és segítséget kérhet szakértő tanácsadóinktól. A Citinél büszkék vagyunk arra, hogy minden eszközt biztosítunk ügyfeleinknek pénzügyi céljaik eléréséhez. Ön is használhatja a Citi erős pénzügyi szolgáltatásait, hogy erősebb alapokra építhesse jövőjét.

A Citi digitális világa: Online fiókkezelés és egyszerű hozzáférés

A Citinél örömmel kínáljuk ügyfeleinknek a digitális világ kényelmét és sebességét. Az online számlavezetéssel bármikor és bárhol végrehajthatja pénzügyi tranzakcióit.

Weboldalunkra bejelentkezve megtekintheti számláit, rendezheti befizetéseit és egyszerűen intézheti átutalásait. A digitális világban kínált biztonsági intézkedésekkel biztos lehet benne, hogy fiókjai biztonságban vannak. A Citinél a modern banki szolgáltatások minden előnyét kínáljuk ügyfeleinknek, így hatékonyabban és kényelmesebben intézhetik pénzügyi tranzakcióikat.

Share your opinion on Citi Group customer service

Reviews on Citi Group

  • Vida szeptember 11, 2023 at 8:38 de.

    A legjobb banki élmény! 🤩