MKB Bank
Are you looking to contact for MKB Bank? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az MKB Bank ügyfélszolgálatát?

Fedezze fel részletesen az MKB Bank által kínált szolgáltatásokat, az ügyfélkapcsolati módokat és egyéb fontos információkat. Legyél tudatos banki ügyfél!

MKB Bank Áttekintés

Az MKB Bank Magyarország egyik vezető pénzügyi intézménye, amely széles körű szolgáltatásokat kínál lakossági és vállalati ügyfelek számára. A bank hosszú története és erős piaci pozíciója révén megbízható partnerként szolgál az ügyfelek pénzügyi igényeinek kielégítésében.

Az MKB Bank által nyújtott szolgáltatások

Az MKB Bank széles körű szolgáltatást nyújt. Ide tartoznak a hitel-, betét-, befektetési és biztosítási szolgáltatások. Emellett a bank speciális pénzügyi megoldásokat és tanácsadási szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinek.

Az MKB Bank széles körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Íme néhány ilyen szolgáltatás:

Digitális Szolgáltatas:

Online Bankolás: Az MBH Netbankkal (korábban BB, MKB, Takarék) és az MBH Vállalati Netbankkal (korábban MKB) az ügyfelek egyszerűen és biztonságosan intézhetik penzügyüket.

Bankolás Mobilról: Az MBH Bank App (korábban BB, MKB, Takarék) segítségével az ügyfelek akár útközben is banki tranzakciókat intézhetnek.

SMS Szolgáltatás: Az Info (korábban MKB Mobilbankár, MKB SMS, Takarék SMS) segítségével az ügyfelek SMS-értesítést kaphatnak tranzakcióikról.

Videobank: Az ügyfelek hétköznap 9:00 és 17:00 óra között élő videós ügyfélszolgálaton keresztül intézhetik banki tranzakcióikat.

Telebank: A telefonos ügyfélszolgálat mindig elérhető, hétvégén és ünnepnapokon is.

Bankfióki Időpontfoglalás: Az ügyfelek bármely bankfiókban tudnak időpontot egyeztetni.

Monitor Blog: Hozzáférést biztosít az MKB Bank szakértői által készített elemzésekhez, véleményekhez és napi pénzügyi tanácsokhoz a gazdasággal és pénzügyekkel kapcsolatban.

Hírek: Hozzáférés a Bankkal kapcsolatos legfrissebb hírekhez, közleményekhez és információkhoz.

Fiók és ATM-add: Az ügyfelek megtalálják a legközelebbi bankfiókot vagy ATM-et.

Történelem és Fejlődés

Az MKB Bank története több évtizedre nyúlik vissza, és az idők során számos változáson ment keresztül. Az alapítás óta a bank folyamatosan bővítette szolgáltatásait, és modernizálta rendszereit annak érdekében, hogy lépést tartson a piaci igényekkel és technológiai fejlődéssel.

Szolgáltatások és Termékek

Az MKB Bank széles körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál, beleértve a lakossági és vállalati hiteleket, megtakarítási és befektetési termékeket, biztosításokat és bankkártya szolgáltatásokat. Ezen kívül online és mobilbanki szolgáltatásokat is nyújt, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára a kényelmes és gyors ügyintézést.

Ügyfélközpontúság és Innováció

Az MKB Bank kiemelten figyel az ügyfelek elégedettségére és az innovációra. Az ügyfélszolgálat magas színvonala és a modern technológiai megoldások alkalmazása révén a bank igyekszik minden ügyféligényt maximálisan kielégíteni.

Közösségi Szerepvállalás és Fenntarthatóság

Az MKB Bank elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság iránt. Számos közösségi és környezetvédelmi projektben vesz részt, és törekszik a fenntartható működés biztosítására a mindennapi tevékenységei során.

Kapcsolat

Az MKB Bankkal történő kapcsolatfelvétel több módon is lehetséges. Az ügyfelek bármikor felvehetik a kapcsolatot a bankkal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Hogyan érhetem el az MKB Bank ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://www.mbhbank.com/

Telefon: +3680350350

Cím: 1056 Budapest, Váci u.38.

Az MKB Bank ügyfélszolgálatát többféleképpen érheti el. Aki telefonon szeretne elérni, a „Telebank – Ügyfélszolgálat” telefonszáma a +3680350350 (06 80 350 350) vagy a 06 1 373 3399 (külföldről kezdeményezett hívás esetén). Részletes elérhetőségeket a bank kapcsolat oldalán is talál.

MKB Bank honlapja

Az MKB Bank hivatalos honlapja az mbhbank.hu oldalon érhető el. Ezen az oldalon elérheti a bank által kínált összes szolgáltatást, aktuális híreket, kampányokat és elérhetőségeket.

Hogyan érhetem el e-mailben az MKB Bank ügyfélszolgálatát?

Az MKB Bank e-mailben történő eléréséhez az MKB-t a honlap „Írjon nekünk” rovatában található űrlap kitöltésével érheti el.

email1: [email protected] (befektetői e-mailekhez vagy konzultációhoz)

email2: [email protected] (információért)

email3: [email protected] (ügyfélszolgálathoz)

MKB Bank közösségi oldalak

Az MKB Bank közösségi oldalaihoz a weboldal alján található közösségi oldalak ikonjain keresztül érheti el.

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/mbh-bank/

Facebook: https://www.facebook.com/mbhbankhungary

Youtube: https://www.youtube.com/@mbhbank

MKB Bank visszatérítési feltételek

Az MKB Bank visszaküldési feltételeiről és egyéb banki tranzakcióiról részletes információkat a bank hivatalos honlapján, illetve az ügyfélszolgálatokon találhat.

Share your opinion on MKB Bank customer service

Reviews on MKB Bank

  • Fanni szeptember 12, 2023 at 10:28 de.

    Az MKB Bank egy olyan bank, amely valóban törődik az ügyfelek elégedettségével. Munkatársaik mindig segítőkészek és profik. Ez egy nagyszerű lehetőség volt számomra a gyors feldolgozási időkkel és a megfizethető kamatokkal. 💫👍