Zwack
Are you looking to contact for Zwack? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Zwack ügyfélszolgálatát? Zwack – 1840 óta neves magyar szeszesital-gyártó. Az Unicum gyógynövénylikőr, Magyarország dédelgetett keverékének megalkotói. Székhelye Budapest.

Hogyan érhetem el a Zwack ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://zwackunicum.hu/hu/

Telefon: +36 1 476 2300

E-mail: [email protected]

Cím: Zwack Unicum Nyrt.

1095 Budapest, Soroksári út 26.

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége a Zwack ügyfélszolgálatától, többféleképpen is megkeresheti őket. A magyarországi székhelyű szeszesital-gyártó, a Zwack Unicum Nyrt. kiemelten kezeli ügyfelei kiváló ügyfélszolgálatát.

Függetlenül attól, hogy kérdései vannak a termékeikkel kapcsolatban, segítségre van szüksége a rendeléssel kapcsolatban, vagy bármilyen más aggálya van, a Zwack ügyfélszolgálati csapata készséggel áll rendelkezésére. Íme a különböző módszerek, amelyek segítségével kapcsolatba léphet a Zwack ügyfélszolgálatával:

A Zwack által nyújtott szolgáltatások

A Zwack az Unicum gyógynövénylikőr gyártásáról híres, amely több mint negyven különböző gyógynövény és fűszer titkos keveréke. Ez az egyedülálló likőr Magyarország egyik nemzeti italává vált, és jól mutatja a cég elkötelezettségét a kivételes szeszes italok megalkotása iránt.

Az Unicum mellett a Zwack számos egyéb alkoholos italt is kínál, beleértve a likőröket, keserűket és szeszes italokat. Portfóliójukban olyan népszerű márkák találhatók, mint a Zwack Unicum Plum, a Zwack Palinka és a Zwack Heritage.

Zwack weboldal

A Zwack Unicum Nyrt. hivatalos honlapja. értékes erőforrásként szolgál az ügyfelek számára. A zwackunicum.hu címen található honlapjukon rengeteg információhoz férhet hozzá termékeikről, cégtörténetükről, elérhetőségeikről.

A weboldal kialakításánál a felhasználóbarát szempontokat tartottuk szem előtt, így Ön könnyedén navigálhat a különböző részek között, és megtalálhatja a szükséges információkat. Ezenkívül a weboldalon található egy online bolt, ahol felfedezheti és megvásárolhatja a Zwack termékeit.

Hogyan érhetem el e-mailben a Zwack ügyfélszolgálatát?

Ha inkább e-mailben szeretne kommunikálni a Zwack ügyfélszolgálatával, akkor kérdéseit vagy kéréseit a megadott e-mail címükre küldheti el. Sajnos az ügyfélszolgálat konkrét e-mail címe nem szerepel a weboldalukon. Ennek ellenére továbbra is felveheti a kapcsolatot a Zwackkal a webhelyén elérhető kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Egyszerűen lépjen a „Kapcsolatfelvétel” vagy a „Kapcsolatfelvétel” oldalra, és töltse ki az űrlapot nevével, e-mail címével, tárgyával és üzenetével. A Zwack ügyfélszolgálati csapata a lehető leghamarabb válaszol kérdésére.

Zwack közösségi média fiókok

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/zwack-unicum-plc/?originalSubdomain=hu

A Zwack erős jelenlétet tart fenn a különböző közösségi média platformokon, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy kapcsolatba lépjenek a márkával, és szükség esetén segítséget kérjenek. Kövesse a Zwackot a Linkedin-en, hogy naprakész legyen a legfrissebb híreiről, eseményeiről és promócióiról.

Noha a közösségi média platformokon történő közvetlen üzenetküldést nem említik kifejezetten az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel módjaként, előfordulhat, hogy a Zwackhoz továbbra is eljuthat úgy, hogy üzenetet küld a közösségi média fiókjaikon keresztül.

A Zwack visszaküldési szabályzata

A Zwack visszaküldési szabályzata nem érhető el közvetlenül a weboldalukon. Ha bármilyen aggálya van a visszaküldéssel vagy visszatérítéssel kapcsolatban, javasoljuk, hogy forduljon közvetlenül az ügyfélszolgálati csapathoz.

Ők képesek lesznek ellátni Önt a szükséges információkkal, és végigvezetik a visszaküldési folyamaton, biztosítva a megfelelő megoldást az esetlegesen felmerülő problémákra.Befejezésül a Zwack Unicum Nyrt. nagy jelentőséget tulajdonít az ügyfelek elégedettségének, és több csatornát biztosít az ügyfélszolgálati csapat eléréséhez.

Függetlenül attól, hogy kérdései vannak a termékeikkel kapcsolatban, segítségre van szüksége a megrendeléshez, vagy személyre szabott támogatásra van szüksége, használhatja webhelyüket, közösségi médiafiókjaikat és e-mail kapcsolatfelvételi űrlapját, hogy kapcsolatba lépjen a Zwack ügyfélszolgálati képviselőivel.

A kiválóság iránti elkötelezettségükkel és a kiváló minőségű szeszes italok gazdag portfóliójával a Zwack célja, hogy pozitív ügyfélélményt biztosítson, és tartós kapcsolatokat építsen ki értékes ügyfeleikkel.

Share your opinion on Zwack customer service

Reviews on Zwack

  • Vayk szeptember 11, 2023 at 6:24 du.

    Nagyon sikeresek az alkoholos italok terén. Mindenkinek ajánlom!