Törley
Are you looking to contact for Törley ? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Törley ügyfélszolgálatát? A Törley Pezsgőpincészet Magyarország egyik legismertebb pezsgőgyártója. További információért kattintson!

A Törley által nyújtott szolgáltatások

A Törley lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy közelebbről is megismerjék a pezsgő gyártási folyamatát. A Budafoki Pincejárat programja keretében bizonyos napokon megnyitja kapuit a látogatók előtt. A látogatók körbejárhatják a Törley Múzeumot, megismerkedhetnek a pezsgőgyártás technológiáival és megkóstolhatják a pezsgőt.

Törley honlapja

A Törley weboldal részletesen ismerteti a márka történetét, termékeit és szolgáltatásait. A felhasználóbarát kialakítású weboldal átfogó tájékoztatást nyújt a látogatóknak a márkáról.

Honlap link: https://torley.hu/

Hogyan érhetem el e-mailben a Törley ügyfélszolgálatot?

Aki e-mailben szeretné felvenni a kapcsolatot a Törley ügyfélszolgálattal, az [email protected] címen jelentkezhet.

Egyéb kapcsolattartási e-mail címek:

Beszerzés

[email protected]

eladás

[email protected]

Export

[email protected]

HR

[email protected]

marketing

[email protected]

Minőségbiztosítás

[email protected]

Váltás

[email protected]

Pénzügy

[email protected]

Technológia

[email protected]

Törley Múzeum és Pezsgőbolt

[email protected]

www.torleymuzeum.hu

Belépés az önéletrajz adatbázisba:

[email protected]

Hogyan érhetem el a Törley ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://torley.hu/

Telefon: +36 1 4242 500

E-mail: [email protected]

Cím: 1222 Budapest, Háros u. 2-6

A Törley ügyfélszolgálatot többféleképpen is elérheti. Mint a honlapon olvasható, a cég székhelye: 1222 Budapest, Háros u. 2-6. Aki telefonon szeretne érdeklődni, az a +36 1 4242 500-as telefonszámon kérheti.

Törley visszaküldési szabályzat

A honlapon elhangzott információk szerint a Törley visszaküldési feltételeiről nincs konkrét információ. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a visszaküldéssel vagy cserével kapcsolatos részletes információkért.

Törley története és alapítója

A Törleyt Törley József alapította a 19. század végén. A márka alapítója 1882-ben hangsúlyozta a pezsgö gyártásban elért sikerét, és azóta a Törley Magyarország egyik legismertebb pezsgö márkája. Törley József víziója és szenvedélye alapozta meg a márka mai sikerét.

Törley választék

A Törley bór- és egyéb alkoholos italokat, valamint pezsgö-gyártást gyárt. A márka sokféle pezsgö-típust kínál, amelyek különféle ízléseknek tetszenek. A Törley termékpalettáját a fogyasztók nagyra értékelték a helyi és a nemzetközi piacokon egyaránt.

Törley társadalmi felelősségvállalási projektjei

Sok nagy márkához hasonlóan a Törley is fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalási projekteket. A márka környezetvédelmi, fenntartható termelési és társadalmi hozzájárulási projektjeivel a társadalomhoz és a természethez egyaránt hozzájárul. A Törley ezen a területen végzett tevékenysége nemcsak a márka kereskedelmi sikerét mutatja, hanem társadalmi felelősségvállalását is.

Share your opinion on Törley customer service

Reviews on Törley

  • Magdolna szeptember 11, 2023 at 5:55 du.

    Mindig ajánlom a Törley márkát azokhoz a finom pezsgőkhöz, amelyeket a családdal eltöltött kellemes időtöltés során elfogyaszthatunk!