Hunnia Records
Are you looking to contact for Hunnia Records? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Hunnia Records ügyfélszolgálatát?

A Hunnia Records egy bejáratott márka, amely minőségi zenei és filmgyártást kínál. Keressen minket a legjobb hangminőségért!

A Hunnia Records által nyújtott szolgáltatások

A Hunnia Records zenei és filmgyártási szolgáltatások széles skáláját kínálja. A vállalat tiszta analóg felvételeket készít az Ampex ATR-124-gyel, amely „Az összes szalagos gép királyaként” ismert. Keverési szolgáltatásokat is kínál az AMEK MEDIA51 konzolon és masteringet DSD256 felbontású Merging Prison segítségével. A Hunnia Records nagyra értékeli a zene nyújtotta örömöt, ezért kiemelt figyelmet fordít a hangfelvételek minőségére. A Hunnia Records számos szolgáltatást kínál zenei és filmgyártásban. Széles körű szolgáltatásokat nyújt a stúdiófelvételtől az otthoni sokszorosításig. Kiváló minőségű hangformátumú felvételeket is kínál, például DSD és DXD hangfájlokat.

A Hunnia Records honlapja

Elérhető a Hunnia Records hivatalos honlapján, a hunniarecords.com oldalon. A weboldal átfogó információkat kínál a cég által kínált szolgáltatásokról, diszkográfiát, stúdióinformációkat és egyéb részleteket. Az oldalon informatív tartalmakat is elérhet a kiváló minőségű hangformátumokról, például a DSD és DXD hangfájlokról. A Hunnia Records, mint zenei és filmgyártásra szakosodott cég, weboldalán keresztül nyújt részletes tájékoztatást vásárlóinak és zenekedvelőinek.

Hogyan érhetem el a Hunnia Records ügyfélszolgálatát?

Weboldal: http://www.hunniarecords.com/

Telefon: +36 20 9796569

E-mail: [email protected]

A Hunnia Records egy olyan cég, amely nagy jelentőséget tulajdonít az ügyfelek elégedettségének. Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a cég hivatalos webhelyének „Kapcsolatfelvétel” vagy „Kapcsolat” szakaszával. Ez a rész olyan elérhetőségi adatokat tartalmaz, mint a telefonszám, e-mail cím és fizikai cím. Kérdéseit és visszajelzéseit közvetlenül e-mailben is elküldheti.

Hogyan érhetem el a Hunnia Records ügyfélszolgálatát e-mailben?

Ha e-mailben szeretne kapcsolatba lépni a Hunnia Recordsszal, látogasson el a cég hivatalos weboldalának „Kapcsolat” részébe. Ez a rész általában a cég hivatalos e-mail címét tartalmazza. Ha e-mailben kommunikál, kérdései vagy kérései világos megfogalmazása segít abban, hogy gyorsabb és hatékonyabb választ kapjon.

Hunnia Records közösségi média fiókjai

Facebook: https://www.facebook.com/Hunniarecords/

Youtube: https://www.youtube.com/user/HUNNIARECORDS

A Hunnia Records a közösségi média felületein is aktívan jelen van, kihasználva a digitális kor adta lehetőségeket. A cég hivatalos honlapján a közösségi média ikonjain keresztül közvetlenül elérheti a népszerű közösségi média platformokat, mint a Facebook, Twitter, Instagram. Ezek a fiókok ideálisak a cég aktuális híreinek, eseményeinek és új albumainak naprakészen tartásához.

A Hunnia Records márkaismertsége

A Hunnia Records a zenei és filmgyártásban jól ismert márka. Minőségi produkcióival, kiváló minőségű audio formátumaival és szakértői csapatával megbecsült pozícióval rendelkezik a szektorban. Emellett elismertségre tett szert a nemzetközi színtéren, és számos díjat és sikert ért el. A zenekedvelők és a szakemberek körében minőségéről és megbízhatóságáról ismert.

Hunnia Records cégtörténet

A Hunnia Records egy jól bejáratott cég, amely évek óta foglalkozik zenei és filmgyártással. Megalakulása óta számos sikeres projektet írt alá az ágazatban. A cég alapítója, Hunka Róbert Zoltán nagy hangsúlyt fektet a produkció minőségére, ezért a Hunnia Records célja, hogy a zene érzelmi hatását a lehető legjobban megragadja. Az évek során számos művésszel és csoporttal működött együtt, és számos hazai és nemzetközi díjat nyert.

Share your opinion on Hunnia Records customer service

Reviews on Hunnia Records

  • Ramóna szeptember 11, 2023 at 10:11 de.

    A Hunnia Records évek óta készíti a hangfelvételeimet. Ők a legjobbak ebben a munkában! 💞💫