Hungaroton
Are you looking to contact for Hungaroton? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el a Hungaroton ügyfélszolgálatát? A Hungaroton egy 1951-ben alapított tekintélyes magyar zenei társaság. Találkozzon klasszikus alkotásokkal, művészekkel és díjakkal.

A Hungaroton által nyújtott szolgáltatások

A Hungaroton egy komolyzenére szakosodott zenei cég. A cég számos albumot és felvételt hozott össze a zene szerelmeseivel, fizikai és digitális környezetben egyaránt. Az elmúlt években a digitális terjesztésre fókuszáló Hungaroton online platformokon keresztül éri el a zenebarátokat. Emellett a társaság számos nemzetközi díjjal és jelöléssel is rendelkezik, ami jól mutatja, milyen tekintélyes a komolyzene terén. Zenei karrierjüket a Hungaroton azzal is támogatja, hogy promóciós, produkciós és terjesztési szolgáltatásokat nyújt művészeinek.

Hungaroton weboldal

A Hungaroton hivatalos honlapja a hungarotonmusic.com címen található. Ez a weboldal hozzáférést biztosít a cég szolgáltatásaihoz, művészeihez, rendezvényeihez, díjaihoz és egyéb információihoz. A modern és felhasználóbarát dizájnnal ellátott weboldal átfogó tájékoztatást nyújt a Hungarotonról a látogatóknak. A cég honlapján elérhetők a legújabb albumok, az előadói információk és az eseményekről szóló közlemények is.

Hogyan érhetem el a Hungaroton ügyfélszolgálatát?

Weboldal: hungarotonmusic.com

Telefon: +36 (1) 487 3600

Cím: 1025 Budapest, Palatinus utca 1.
Magyarország

A Hungaroton Magyarország egyik jól bevált zenei társasága. Az 1951-ben alapított cég értékes hangarchívumával rendelkezik, amely több tízezer címet tartalmaz. Az elmúlt évtizedben a Hungaroton a fizikai rögzítésről a digitális terjesztésre helyezte át tevékenységét. Miközben a cég nagy jelentőséget tulajdonít a múlt hagyományának folytatásának, a legelismertebb és legsikeresebb klasszikus művészekkel készít felvételeket. A Hungaroton hivatalos honlapján található a „Kapcsolatfelvétel” vagy a „Kapcsolatfelvétel” rovat. Ez a szakasz általában elérhetőségi adatokat tartalmaz, például telefonszámot, e-mail címet és fizikai címet. Az ügyfélszolgálattal közvetlenül is kapcsolatba léphet a weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Ha inkább a közösségi médián keresztül szeretne kommunikálni, akkor a Hungaroton YouTube csatornáit is felkeresheti, és onnan is kaphat támogatást.

Hogyan érhetem el e-mailben a Hungaroton ügyfélszolgálatát?

A Hungaroton hivatalos honlapján található a „Kapcsolatfelvétel” vagy „Kapcsolatfelvétel” rovat. Ez a rész általában a vállalat elérhetőségeit tartalmazza. Ha nincs megadva közvetlen e-mail cím, általában a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül e-mailben léphet kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Kérdéseit, javaslatait, visszajelzéseit az űrlap kitöltésével küldheti el a Hungaroton ügyfélszolgálatának.

Hungaroton közösségi oldalak

Youtube: https://www.youtube.com/@HUNGAROTON_Classic

Youtube: https://www.youtube.com/@HUNGAROTON_MUSIC

A Hungaroton a digitális kor követelményeinek eleget téve a közösségi média felületein is aktívan jelen van. Főleg a YouTube-on van két különböző csatornája, a „Hungaroton Classic” és a „Hungaroton Music”. Ezeken a csatornákon keresztül érheti el a cég legújabb zenei videóit, művészinterjúit és egyéb tartalmait. További információkat is kaphat, ha felkeresi a fiókjaik webhelyét más közösségi média platformokon.

Hungaroton márkaismertség

A Hungaroton nemzetközileg elismert és elismert márka. Különösen a komolyzene területén van fontos pozíciója. Növelte márka ismertségét olyan rangos díjakkal és díjakkal, mint az ICMA (International Classical Music Awards). Ráadásul az a tény, hogy a Hungaroton több mint 70 éve van jelen a zeneiparban, növeli ismertségét és hitelességét.

Hungaroton cégtörténet

A Hungaroton 1951-ben alakult Magyarországon. Európa egyik legelismertebb kiadójaként katalógusában megtalálható az elmúlt 70 év szinte minden jelentős művészének színdarabja, hangja és munkája. A Hungaroton a fizikai felvételekről a digitális terjesztés felé mozdult el, lépést tartva a zenei világ változásaival. A társulat célja a nagy magyar művészek következő generációjának játékának megörökítése, akik fiatal koruk ellenére nemzetközi hírűek. Ugyanakkor fontosnak tartja, hogy legendás lemezeit és kincseit megismertesse a zenehallgatók új generációival.

Share your opinion on Hungaroton customer service

Reviews on Hungaroton

  • Luka szeptember 11, 2023 at 10:02 de.

    A legjobb magyar lemezprodukció!🤘