Zsolnay
Are you looking to contact for Zsolnay? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan léphetek kapcsolatba a Zsolnay Ügyfélszolgálattal? Fedezze fel a Zsolnay gazdag történelmét, kiemelkedő gyűjteményeit és fenntarthatósági ismereteit. Egy ikon a magyar kerámiaművészetben.

A Zsolnay által nyújtott szolgáltatások

A Zsolnay nem csak a kerámiatermékek értékesítésére korlátozódik, hanem széles körű szolgáltatást is kínál vásárlóinak:

Személyre szabott minták: A Zsolnay egyedi kerámiaterveket készíthet az ügyfelek egyedi igényei és igényei szerint. Így személyre szabott élményben lesz része.

Restaurálási szolgáltatások: Ha van egy régi Zsolnay terméke, és szeretné felújítani, a Zsolnay szakértő csapata segít Önnek.

Múzeumok és túrák: Meglátogathatja a Zsolnay kerámiák gyártási helyeit, és szakértő idegenvezetővel csatlakozhat a túrákhoz.

Oktatás és workshopok: A Zsolnay workshopokat és képzési programokat szervez a kerámiaművészet iránt érdeklődőknek.

Zsolnay Weboldal

A Zsolnay hivatalos honlapja a https://www.zsolnay.hu/ címen érhető el. A Zsolnay hivatalos weboldala átfogó tájékoztatást nyújt a márka összes termékéről, szolgáltatásáról és eseményéről. Az online áruházon keresztül vásárolhat Zsolnay termékeket, böngészhet a különleges kollekciók között, és hozzáférhet a termékkatalógusokhoz.

A weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és különböző nyelveken szolgál. Egyszerűen és gyorsan segíti az ügyfeleket olyan részekkel, mint az elérhetőségi adatok, az ügyfélszolgálat és a gyakran ismételt kérdések.

Hogyan léphetek kapcsolatba e-mailben a Zsolnay Ügyfélszolgálattal?

A Zsolnay ügyfélszolgálat e-mailben történő eléréséhez használja a weboldal „Kapcsolat” menüpontjában található e-mail címet. Kérdéseit, kéréseit vagy visszajelzését ezen az e-mail címen küldheti el.

Zsolnay közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/zsolnayofficial

Instagram: https://www.instagram.com/zsolnayofficial/

A Zsolnay a közösségi média felületein is aktívan jelen van. A Zsolnay hivatalos közösségi oldalain követheti a márka legújabb kollekcióit, bejelentéseit és eseményeit.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Zsolnay Ügyfélszolgálattal?

Weboldal: https://www.zsolnay.hu/

Email: [email protected]

Cím: Zsolnay Vilmos utca 37

7630 Pécs

Magyarország

A Zsolnay olyan megközelítést alkalmaz, amely az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe. A termékekkel kapcsolatos kérdésekkel, javaslatokkal, panaszokkal fordulhat a Zsolnay ügyfélszolgálatához.

A Zsolnay ügyfélszolgálatát egyszerűen elérheti a cég hivatalos honlapján általában feltüntetett telefonszámon, e-mail címen vagy kapcsolatfelvételi űrlapon.

Zsolnay Visszaküldési Szabályzat

A Zsolnay garantálja a vásárlók elégedettségét a megvásárolt termékekkel kapcsolatban. Ha nem elégedett a kapott termékkel, a megadott határidőn belül visszaküldheti vagy kicserélheti. A visszaküldési feltételekről és a folyamatról részletes tájékoztatást a Zsolnay weboldal „Visszaküldési szabályzat” menüpontjában talál.

Zsolnay Történelem és Örökség

Az 1870-es években alapított Zsolnay a magyar kerámiaművészet egyik legjelentősebb képviselője. A Zsolnay Vilmos vezetésével alapított cég minőségével és innovációjával már a kezdetek óta ismertté vált. A speciális porcelán anyagok és az alkalmazott színezési technikák megkülönböztetik a márkát a többi kerámiagyártótól.

A század elején a szecessziós és szecessziós mozgalmak hatására Zsolnay egyedi terveket alkotott. A világkiállításokon elnyert díjaival a nemzetközi színtéren is elismerést vívott ki magának.

Ma a Zsolnay célja a kerámiaművészet előremozdítása a történelmi örökség és a modern formatervezés ötvözésével.

A Zsolnay kiemelt gyűjteményei

A Zsolnay széles termékskálát kínál. Néhány kollekció azonban a márka történetéről, a dizájn megértéséről és a minőségről tanúskodik. A Zsolnayt különösen az eozinmáz technika emeli ki. Az ezt a technikát alkalmazó termékek a fénnyel játszódó színükkel lenyűgözőek.

A modernitást és a történelmet dizájnvonalában ötvöző Zsolnay hagyományos és kortárs kollekcióival egyaránt felhívja a figyelmet. Ezek a gyűjtemények vázákat, figurákat, tányérokat és díszítőművészetet tartalmaznak.

Zsolnay és a fenntarthatóság

A világszerte növekvő környezeti problémák és a fenntarthatóság iránti igény sok márkát felelősebb gyártási módszerek felé terel. A Zsolnay az egyik ilyen márka. Fontosnak tartja a környezetbarát anyagok felhasználását a gyártási folyamatokban. A hulladékminimalizálás és az energiahatékonyság innovációi révén is támogatja a fenntarthatóságot.

A Zsolnay társadalmi felelősségtudatával is kiemelkedik. A területfejlesztést támogató projektek mellett művészeti és kulturális projektekhez is hozzájárul. A márka célja, hogy egy élhetőbb világot hagyjon a jövő generációira, mind termékeivel, mind a fenntarthatóság megértésével.

Share your opinion on Zsolnay customer service

Reviews on Zsolnay

  • Zsuzsa szeptember 11, 2023 at 6:27 du.

    Gyönyörű és mély dizájn. Tökéletes hangulatot varázsol otthonába!