MTVA
Are you looking to contact for MTVA? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az MTVA ügyfélszolgálatát? MTVA, Magyarország vezető műsorszolgáltatója; minőségi tévé- és rádióműsorokkal mutatja be a kultúrát és a híreket.

Az MTVA által nyújtott szolgáltatások

Az MTVA számos szolgáltatást kínál látogatóinak. Ezen szolgáltatások között; Szolgáltatásokat nyújt hírműsorszórásban, rádió- és televízióműsorszórásban, online tartalomszolgáltatásban és még sok másban.

Televíziós adások: Az MTVA számos különböző kategóriában kínál televíziós adásokat. Ezek a közvetítések hírek, szórakoztató, kulturális és művészeti, sport- és gyermekműsorokat tartalmaznak.

Rádióadások: Különféle frekvenciákon és digitális platformokon sugároz rádiót. Ezek a közvetítések különböző kategóriákban kínálnak tartalmat, például zenét, híreket és talkshow-kat.

Digitális platformok: Az MTVA aktív szolgáltatásokat is nyújt digitális platformokon. Ezek a platformok magukban foglalják a webhelyeket, a mobilalkalmazásokat és a közösségi média fiókokat.

Archívumszolgáltatások: Az MTVA archiválja korábbi adásait és bemutatja a közönségnek. A nézőknek így lehetőségük nyílik újra megnézni a régi műsorokat, híreket.

Gyártási szolgáltatások: Az MTVA saját gyártási szolgáltatásokat is kínál. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a műsorkészítést, a reklámforgatást, a sorozat- és filmgyártást.

Ez az információ az MTVA hivatalos weboldaláról származik. Bővebb információ az MTVA hivatalos honlapján található.

Az MTVA honlapja

Az MTVA hivatalos honlapján, az mtva.hu-n keresztül érhető el. Ezen az oldalon elérheti az MTVA összes szolgáltatását, aktuális híreit és elérhetőségeit.

honlap link: https://mtva.hu/

Hogyan érhetem el e-mailben az MTVA ügyfélszolgálatát?

A „Kapcsolat” rovatban található e-mail cím segítségével e-mailben érheti el az MTVA ügyfélszolgálatát. Problémáját, kérését célszerű részletesen megadni az e-mailben történő kommunikáció során.

email: [email protected]

email2: [email protected]

MTVA közösségi oldalak

Az MTVA hivatalos közösségi oldalait a weboldal alján található közösségi oldal ikonok segítségével érheti el. Az MTVA aktuális híreit, közleményeit, eseményeit ezeken a fiókokon keresztül követheti nyomon.

Facebook: https://www.facebook.com/kozmedia/

Hogyan érhetem el az MTVA ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://mtva.hu/

Telefon: +36 1 759 5159, +36 1 353 3200

Email: [email protected]

[email protected]

Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

Az MTVA hivatalos honlapján keresztül meglehetősen egyszerűen elérhető az ügyfélszolgálat.

A megfelelő űrlapot a főoldalon a „Kapcsolat” menüpontra kattintva töltheti ki, vagy közvetlenül a megadott telefonszámon kérhet támogatást.

Az MTVA márka legújabb fejlesztései

Az MTVA legfrissebb fejleményeit, aktuális híreit a honlap „Hírek” vagy „Közlemények” rovatából követheti nyomon.

MTVA története

Az MTVA egy jól bejáratott vállalat, amely évek óta működik a médiaiparban. Megalakulása óta számos sikeres projektet valósított meg, és fontos helyet szerzett a szektorban.

MTVA Szolgáltatások és Ügyfél-elégedettség

Az MTVA szolgáltatásai során kiemelten kezeli az ügyfelek elégedettségét. A látogatói visszajelzéseknek megfelelően folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és igyekszik a legmagasabb szinten tartani a felhasználói élményt.

 

Share your opinion on MTVA customer service

Reviews on MTVA

  • Robert szeptember 8, 2023 at 11:27 de.

    Köszönöm szépen MTVA. A problémám nagyon rövid időn belül megoldódott. Ügyfélkapcsolatok 10/10, köszönöm!