Invictus Games
Are you looking to contact for Invictus Games? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az Invictus Games ügyfélszolgálatát?

Invictus Games: Úttörő az iparágban az innovatív játéktechnológiákkal. Minőségi játékok, nagyszerű vásárlói élmény!

Az Invictus Games által nyújtott szolgáltatások

Az Invictus Games egy olyan cég, amely számos sikeres projektet hajtott végre a játékiparban. A „Játékok” részben részletes információkat talál a cég által fejlesztett játékokról. Ezenkívül az „Állások” rész tartalmazza a vállalat nyitott pozícióit és álláshirdetéseit. Emellett a „Blog” részben aktuális hírek, közlemények és cikkek találhatók a játékvilágról.

Az Invictus Games weboldala

Az Invictus Games hivatalos honlapján, az invictus.com-on érhető el. A weboldal átfogó tájékoztatást nyújt a cég által kínált szolgáltatásokról, az általa fejlesztett játékokról, álláshirdetésekről és egyéb részletekről. A cég küldetéséről, jövőképéről és értékeiről is tájékozódhat az oldal „About Invictus” rovatában.

Hogyan érhetem el az Invictus Games ügyfélszolgálatát e-mailben?

Ha e-mailben szeretne kapcsolatba lépni az Invictus Games-szel, keresse fel a „Kapcsolatfelvétel” részt a cég hivatalos webhelyén. Ez a rész általában a vállalat ügyfélszolgálati e-mail címét tartalmazza. Ha e-mailben kommunikál, kérdései vagy kérései világos megfogalmazása segít abban, hogy gyorsabb és hatékonyabb választ kapjon.

Hogyan érhetem el az Invictus Games ügyfélszolgálatát?

Weboldal: www.invictus.com

Telefon: +36 30 611 9272

Fax: +36 52 485 034

Cím: 4032, Debrecen, Kartacs utca 9

Az Invictus Games célja, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa játékosainak és ügyfeleinek. Ha kapcsolatba szeretne lépni az ügyfélszolgálattal, keresse fel a „Kapcsolat” részt a cég hivatalos webhelyén. Az általános elérhetőségeken túl ez a rész olyan e-mail címeket és telefonszámokat tartalmaz, amelyeken konkrét kérdéseivel vagy kéréseivel közvetlenül fordulhat a hatóságokhoz.

Invictus Games közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/invictusgames/

Twitter: https://twitter.com/InvictusGames

Az Invictus Games aktívan jelen van a közösségi média platformokon. A cég hivatalos honlapján a közösségi média ikonjain keresztül közvetlenül hozzáférhet a népszerű közösségi média platformokhoz, például a Facebookhoz és a Twitterhez. Ezek a fiókok ideálisak a vállalat aktuális híreinek, eseményeinek és új kiadásainak naprakészen tartásához.

Az Invictus Games visszaküldési szabályzata

Az Invictus Games-től vásárolt játékok vagy egyéb termékek visszaküldési feltételeit a cég hivatalos webhelyének „Visszaküldési szabályzat” szakasza részletezi. Az ügyfél-elégedettség-orientált megközelítést alkalmazó vállalat ügyfélbarát visszaküldési és cserepolitikát alkalmaz.

Az Invictus Games márkaismertsége

Az Invictus Games egy jól ismert és elismert márka a játékiparban. Minőségi játékaival, innovatív technológiáival és játékosorientált szolgáltatási szemléletével tűnik ki a szektorból. A nemzetközi vásárokon és rendezvényeken való aktív szerepvállalással is növeli márka ismertségét.

Az Invictus Games cég története

Az Invictus Games egy jól bejáratott cég, amely évek óta működik a játékiparban. Megalakulása óta számos sikeres projektet írt alá az ágazatban. A cég alapítója az Invictus Gamest az iparág vezetőjévé tette a játékfejlesztési víziójával.

Share your opinion on Invictus Games customer service

Reviews on Invictus Games

  • Ábel szeptember 11, 2023 at 10:19 de.

    Minden játék, amely valósághű játékkarakterekkel és hangeffektusokkal készült, nagyszerű! 💫🌊