Andersen
Are you looking to contact for Andersen? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Hogyan érhetem el az Andersen ügyfélszolgálatát? Az Andersen az Ön oldalán áll Magyarország vezető adó- és pénzügyi tanácsadói szolgáltatásaival. Korlátlan megoldások a professzionalizmusban.

Hogyan érhetem el az Andersen ügyfélszolgálatát?

Weboldal: https://hu.andersen.com/

Telefon: +36 1 288 8200

E-mail: [email protected]

Cím: Mészáros utca 58/A.

H-1016 Budapest,

Magyarország

Magyarország egyik vezető adóhivatalaként az Andersen ügyfelei professzionális és elkötelezett kiszolgálásáról ismert. Szóval, hogyan érheti el ezt a tekintélyes céget?

Az Andersen által nyújtott szolgáltatások

Az Andersen szolgáltatások széles skáláját kínálja ügyfeleinek:

Vállalati és egyéni adótanácsadás

nemzetközi adótervezés

Számviteli és könyvvizsgálói szolgáltatások

Cégalapítási és cégstrukturálási tanácsadás

Pénzügyi tanácsadás speciális projektekhez

Andersen honlapja

Az Andersen hivatalos webhelye a fő forrás, ahol részletes információkat találhat a cégről, a kínált szolgáltatásokról, elérhetőségi adatokról és még sok másról. Az oldalon vásárlói véleményeket, céges híreket és az iparág aktuális fejleményeit is elérheti.

Hogyan léphetek kapcsolatba az Andersen ügyfélszolgálatával e-mailben?

Andersen e-mailben történő elérése meglehetősen egyszerű. A cég hivatalos e-mail címét a hivatalos weboldal „Kapcsolat” menüpontjából kaphatja meg, és erre a címre küldheti el minden kérdését, javaslatát vagy panaszát.

Ne felejtse el megadni kérésének fő címét az e-mailek tárgyában, hogy gyorsabban válaszolhasson.

Andersen közösségi média fiókok

Facebook: https://www.facebook.com/AndersenHUN/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/andersenhu/

Az Andersen célja, hogy a modern kommunikációs eszközök aktív használatával erősítse kapcsolatát ügyfeleivel. A cég aktív fiókokkal rendelkezik olyan népszerű közösségi média platformokon, mint a Twitter, a LinkedIn, a Facebook. Ezeken a fiókokon keresztül követheti a céggel kapcsolatos frissítéseket, felteheti kérdéseit vagy visszajelzését küldheti el.

Andersen visszaküldési szabályzata

Az Andersen mindig az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe a nyújtott szolgáltatások során. Ha nem elégedett egy szolgáltatással, vagy nem kapja meg a várt eredményt, felveheti a kapcsolatot a céggel és kérheti a visszatérítést vagy a kártérítést. A visszaküldési feltételekkel kapcsolatos részletes információkért keresse fel a cégszerződéseket vagy a honlapot.

Andersen alapításának éve és története

Az Andersen évek óta vezető szerepet tölt be Magyarországon az adó- és pénzügyi szektorban. A cég gyökerei a magyarországi pénzügyi szolgáltatások modern arculatához nyúlnak vissza. Az évek során folyamatosan fejlődő és változó gazdasági feltételek ellenére az Andersennek sikerült szolgáltatást nyújtania anélkül, hogy a minőséget veszélyeztette volna.

A siker mögött a vállalati kultúra, az etikai értékek és az ügyfélközpontú szemlélet megőrzésére irányuló törekvés húzódik meg.

Andersen képzési és minősítési programjai

Egy vállalat sikere mögött az alkalmazottak tudása és készségei állnak. Ennek tudatában az Andersen rendszeres képzéseket biztosít dolgozói számára, és ezekkel a képzésekkel egyrészt emeli a cég minőségét, másrészt támogatja dolgozóinak szakmai fejlődését.

Az Andersen számos nemzetközi szabványnak megfelelő tanúsítási programmal teszi lehetővé alkalmazottai számára, hogy a globális színtéren versenyezzenek.

Az Andersennel való együttműködés előnyei

Az Andersennel való együttműködésnek számos előnye van:

Professzionalizmus: Az Andersen célja, hogy tapasztalatával és tudásával a legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek.

Relevancia: Az adó- és pénzügyek világa folyamatosan változik. Az Andersen szorosan követi ezeket a változásokat, és mindig a legfrissebb információkkal látja el ügyfeleit.

Személyre szabott szolgáltatás: Minden ügyfél, minden munka más. Ennek tudatában az Andersen személyre szabott megoldásokat kínál ügyfeleinek.

Nemzetközi hálózat: Az Andersen globális kirendeltségei is támogathatják Önt nemzetközi üzleti tevékenységében.

Titoktartás: Az ügyféladatok bizalmas kezelése nagyon fontos az Andersen számára. A vállalat védi az Ön adatait, és minden adatvédelmi szabványnak megfelelően jár el.

Share your opinion on Andersen customer service

Reviews on Andersen

  • Virág december 12, 2023 at 10:13 de.

    Andersen, a vevői elégedettséget előtérbe helyezve sikeres és ajánlott cég; szakértelmük, képzési programjaik és ügyfélközpontú hozzáállásuk kiemelkedő. 🌟